Ha megbuktam a forgalmi vizsgán, ki kell iratkoznom az autósiskolából, ha nem akarok ott (meg amúgy sehol) újra menni vizsgázni?
Iskolája válogatja. A legbiztosabb az, ha felhívod az iskolát és megkérdezed tőlük.
Miért nem akarsz újra vizsgázni?
Mindenképp jelzem majd, hogy nem akarok oda menni.
Fogalmazzunk úgy,hogy nem a vezetési stílusom/hibáim miatt buktam meg. Ez abból is kitűnik,hogy őszre akarna pótvizsgára kiírni az oktatóm, úgy,hogy addig nem kellene pótórákat vennem érdekes módon... Tehát köszönöm,de megleszek nélkülük.
Az hogy egy kretén vizsgabiztost kaptál az nem az iskola hibája, mert nem ők küldik hanem a közlekedési bizottság, szóval még akár az is lehetséges hogy elmész máshova és pont ugyanazt, vagy hasonló vizsgabiztost kapsz.
Ne add fel, főleg ha már ennyi időt és pénzt beleöltél, én is egy szemét vizsgabiztost kaptam elsőre, de másodikra meg normális volt, és át is mentem.
Ősznél előbb nem kapsz időpontot. Sajnos ennyire sok időbe telik. Ez mindenhol így van, nem az oktatód tehet róla.
El kell kérned az igaolást, hogy milyen órákakat vettél, hogy egy másik suliban folytatni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!