Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megbuktam a forgalmi...

Ha megbuktam a forgalmi vizsgán, ki kell iratkoznom az autósiskolából, ha nem akarok ott (meg amúgy sehol) újra menni vizsgázni?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!

2018. aug. 6. 10:38
 1/9 Hovarju ***** válasza:
68%

Iskolája válogatja. A legbiztosabb az, ha felhívod az iskolát és megkérdezed tőlük.

Miért nem akarsz újra vizsgázni?

2018. aug. 6. 10:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Inkább megkérdezem akkor.
2018. aug. 6. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem árt jelezni hogy nem szeretnéd folytatni. Az adataid náluk vannak, valamint az oktatónál van a vezetési kartonod, amit vezetnie kell. Nem akarok mélyebben bele menni, de szerintem egy bukás miatt nem kellene feladni, én háromszor buktam, de végig csináltam és azóta is baleset mentesen közlekedek.
2018. aug. 6. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp jelzem majd, hogy nem akarok oda menni.

Fogalmazzunk úgy,hogy nem a vezetési stílusom/hibáim miatt buktam meg. Ez abból is kitűnik,hogy őszre akarna pótvizsgára kiírni az oktatóm, úgy,hogy addig nem kellene pótórákat vennem érdekes módon... Tehát köszönöm,de megleszek nélkülük.

2018. aug. 6. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Emós vagy?
2018. aug. 6. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Az hogy egy kretén vizsgabiztost kaptál az nem az iskola hibája, mert nem ők küldik hanem a közlekedési bizottság, szóval még akár az is lehetséges hogy elmész máshova és pont ugyanazt, vagy hasonló vizsgabiztost kapsz.

Ne add fel, főleg ha már ennyi időt és pénzt beleöltél, én is egy szemét vizsgabiztost kaptam elsőre, de másodikra meg normális volt, és át is mentem.

2018. aug. 6. 19:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Másik városba költözöm pár héten belül, 300km-re a mostanitól. Tehát itt tényleg kár beiratkozva maradnom.
2018. aug. 7. 00:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ősznél előbb nem kapsz időpontot. Sajnos ennyire sok időbe telik. Ez mindenhol így van, nem az oktatód tehet róla.

El kell kérned az igaolást, hogy milyen órákakat vettél, hogy egy másik suliban folytatni tudd.

2018. aug. 7. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neked is egy díszpéldány volt az oktatód. Egész nap csak meresztik a seggüket az anyósülésen, a "munkájuknak" pedig egyszerűen nincs az égvilágon semmi értelme.
2018. okt. 5. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!