Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet egy papírok...

Hogyan lehet egy papírok nélküli krosszmotort forgalomba helyezni? . Vagy eggyáltalán lehet?

Figyelt kérdés

Üdv.

Az említett krosszmotor az egy KTM SX250F: [link]

Ez egy gyönyörő motorkerékpár.....de az a baj hogy én megvenni akarom és megpróbálnám majd forgalomba helyezni a gépet, de nincsenek okmányai mivel egy krosszmotor!

Persze megtennék mindent hogy egy ilyen csodás járművet forgalomba tegyek pl:Fék lámpa/Index/Fejidom-ot raknák rá hogy egy supermoto féleség legyen.

Ezért kérdezem meg hogy forgalomba lehet e helyezni a motort?

Jó válaszokat kérek! Köszönöm!!!

#motor #forgalmi #KTM SX250F
2018. aug. 6. 00:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, hivatalos adásvételik láncolata lett megcsinálva, rendes 4 példányos adásvételi szerződésekkel, ahogy azt kell és törvényes. Remélem így végre érthető...
2018. aug. 7. 15:30
 12/14 D. Brasco ***** válasza:
Eddig is értettem mit akarsz,csak akkor ezek szerint te nem érted azt amit leírsz......hogy mégis hogyan lehetne visszakövethető egy forgalmival rendszámmal semmivel nem rendelkező csapatós motor.....ez kb annyit ér,meg annyi ertelme van mintha mi egy rollerről irkalnank adasvetelit.....még ha esetleg meg is találtátok az első tulajt aki vette,es neki meg van rola a számla a gépkönyv a stb akkor sem lehet egy ilyen határba rugatni való motort forgalomba helyezni....főleg nem ennyivel,hogy neked van egy adasvételi láncod......ez kit érdekel?!?!Ettől még semmi nem lesz hivatalos....ettol még egy ilyen motor meg semmi más sem fog rendszamot/forgalmit kapni........erdekes is lenne barmilyen kert végéből előásott lomot le lehetne igy papirozni mert neked van rola egy adásvételid
2018. aug. 7. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:

De értem, az elején írtam, hogy a felszerelése a közúti közlekedésre a kisebbik gond. Az bárki meg tudja oldani kis ésszel, utánajárással, amit én írok arra a megoldás, tudd igazolni törvényesen került hozzád és te vagy a jogos tulajdonosa a gépnek.

De oké, nem lehet megoldani, neked van igazad, az azóta ismét adásvételivel eladott motor nincs forgalomban

2018. aug. 8. 06:59
 14/14 D. Brasco ***** válasza:
0%
Szerintem hagyjuk a témát,mert egy akkora ordas nagy kamu vagy mint ide dubai......tehát az öcséd minden féle adásvételi láncok meg stb utan nagy nehezen forgalomba tudott helyezni egy ilyen csapatós motort("Öcsém végigcsinálta"),ami igy végre papiros lett,de nost hogy eladta már nincs forgalomban........
2018. aug. 8. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!