Az mitől lehet, hogy mindig 2500-ért tankolok, és idáig elmentem belőle 80km most viszont csak 60-ra elég kb?
Figyelt kérdés
BMW 316I, Május Óta küzdök ezzel a problémával. Áprilisban vettem a kocsit, mert februárban lett meg a jogosítványom. Hónapról-hónapra kevesebbet ment el 2500 forintból, most picit megállt 2500 Ft/60km.2018. aug. 4. 23:29
12/19 anonim válasza:
316i :DDDD mondani kell a kutasnak, hogy "kéteze' öccázé' tegyé' bele tesó" akkor tovább kitart a benzin. Nem vicc!
13/19 anonim válasza:
Ez az igazi BNV style Magyarban! :D
14/19 anonim válasza:
Miért ez a sok rosszindulat? Vannak akik közterületen parkolnak és félnek, hogy le szívja valaki a benzint, én is ettől tartok, ezért nem tankolok sokat. Anno amikor rossz környéken lakott haverom pl. csak annyi benzint tartott a kocsiba, hogy 1 km távolságban lévő kútra eljusson, ha lopják a kocsit ne jusson távol a retek. Van aki tele tartja, van aki még itt is logikázik.
15/19 anonim válasza:
Ez jó ha ilyen keveset eszik.
Én a Peugeotba 20000-ért szoktam tankolni.
Akkor ez még többet fogyaszt?
16/19 anonim válasza:
14-es
Inkább lopjanak el egy tank benzint, minthogy minden évben AC pumpát kelljen cseréljek. Főleg BMW-ben, amin ez szinte kopóalkatrész.
17/19 A kérdező kommentje:
Lehet e-hónap 10 én tankolok bele 5000 ért.
2018. aug. 5. 22:51
18/19 anonim válasza:
Mondjuk igaz, nekem volt már gondom a benzin szivattyúval mert hanyag vagyok. De olcsóbb mintha leszívnának, 23ezer volt a szivattyú 13 éve így tankolunk.
19/19 anonim válasza:
Én is utcán parkolok de mindig tele töltöm, így ritkábban kell tankolni (kb. 900 km) Nekem szerencsére zárható a tank, nem szívják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!