Vagyis lehete csajozni ilyen autóval 2007es dátumtól nem kellene régebbi. Olyan autót szeretnék venni, ami segít a csajozásban. Audi, BMW, Mercedes tudom tetszik a nőknek, de mi a helyzet a Golf-al? Köszi!
Nyilván tisztában van vele, hogy kocsival csak alja söpredéket lehet felszedni akiket lehet használni arra amire valók... és nem élete szerelmét keresi így.
Kérdező,
minden relatív, azon a szinten, ahol az autó is luxus ott vagány egy Golf V, ahol minden suttyú E46-tal jár ott nem ér sokat már csak azért sem mert nem BMW. Az ilyen ócska lotyók csak a márkát látják, a többi mellékes
2018. aug. 4. 15:42
7/16 anonim válasza:
az régen rossz,ha egy csajnak egy kocsi kell...,de én is próbáltam sok kocsival és sokszor bejött,figyelj tapasztalat:a nőnek a nígyes golf tetszik,de kellenek kellékek:nagy kidörgő,r32 optik,gti feliratok,morcosított géptető,ledes lámpák,ültetés meg porse felni,ha ez meg van te leszel a császár,a motort ne nézd amúgy 1.4-is megfelel nem azt nézik...,konkrét csajozós autó amire nagyon buktak:bmw e36,bmw e39,bmw,g astra coupe.Az érdekes amúgy az,hogy ha egy újabb tipusú többmiliós kocsival próbálkoztam azt leszarozták(pl:anyám vadiúj corsa-ját)...
2018. aug. 4. 16:22
8/16 anonim válasza:
Ha a csajozás a fő szempont, akkor inkább e36, e46 bmw-t, esetleg w210-es mercit vegyél. Ezektől azonnal nedvesedik a bugyi.
2018. aug. 4. 16:46
9/16 anonim válasza:
Ismerek egy 19 éves kiscsajt, a barátjának van egy 4-es Golfja, és minden második nap teszi fel a képeket az autóval, és hogy a Golf a világ legjobb autója, stb :D És nem csak ő, egész menő csajokat ismerek, akik 4-es vagy 5-ös Golffal járnak, és kifejezetten szeretik.
2018. aug. 4. 21:29
10/16 anonim válasza:
Szerintem régi suzuki swiftet vegyél, mert nekem az van mégis van barátnőm :'D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!