Olyan létezik, hogy az üzemanyagpumpa nem áll le?
Gyújtás ráadása után kb 1-2 mp-ig hallottam idáig a kerregő hangot, most viszont akár 10-15 mp-ig is. Lehet hogy egyáltalán le se áll, annyit nem vártam vele még.
Illetve még azt vettem észre, hogy eddig pöccre indult, most talán 1 mp-vel tovább teker az önindító.
Ez lehet valamiféle üzemanyag-ellátási probléma kezdete? Pár hete vettem az autót, így nem tudom mikor volt üzemanyagszűrő cserélve, lehet annak köze ehhez?
Illetve kb 4-5 napja váltottam benzint is, most kezdtem el az OMW maxmotion 95-öt tankolni, bár nem gondolnám, hogy ez befolyásolhatja.
Igen.
Passat b5-el fordult elő,hogy leszívta az akksit. A zsírújat is.
Aztán kiderült,hogy ac pumpa hiba. Folyamatosan ment.
Ugye a visszatérő oldalon forgatta a gázolajat.
Csere. Azóta nincs hír róla.
Pár hete vettem az autót, így nem tudom mikor volt üzemanyagszűrő cserélve,
Pedig alap kellene,hogy legyen az olajcserével,szűrőkkel és egyéb dolgokkal együtt
Az olajcsere, szűrőcsere megtörtént, jövő héten kerül sor a vezérlés cserére és akkor terveztem egyébként is az üzemanyagszűrőt cserélni.
Még ami eszembe jutott, hogy a hangja is másabb a pumpának, nyekergő-szenvedő.
Az üzemanyagszűrő nem alap az olajcserével. Még diesel sem.
Csak nézd meg a datát vagy a vivdet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!