Egy sportosabb autót (mondjuk 200LE) mennyire éri meg megvásárolni napi használatra? S persze a sebességkorlátokat betartva közlekedni vele! Igy mennyire adja át az élményt?
Várost nem szeretik (hibrid és elektromos más) ,de amúgy a zöldnél jó kilőni vele meg előzni is stb és akkor most nem arra gondolok,hogy füstöl a kerék amikor zöldre vált a lámpa és nem is arra,hogy ész nélkül 230-al előzni.
Munka miatt napi össz 120km autópálya, én szeretem és az autó is meghálálja fogyasztásba stb,hogy nem a városba araszolgatunk a csúcsforgalomba.
Teljesen felesleges.100 LE-ős kocsival is kényelmesen lehet előzni és jól kilehet lövetni zöld lámpánál is
A 200 lóerős kocsik inkább olyan autópályákon jönnek jól ahol nincsen sebességkorlát.Magyarországon maximum 130-al lehet menni így ide bőven elég egy 100 lóerős kocsi is,a német autópályákon viszont már kevés lenne
Az enyém 182 lóerős, semmi gond vele, az asszony viszi vele a gyereket oviba stb.
Betartani a sebességkorlátozást vele? Nekem? Sehogy.
Pont 200 lóerős autóm van. Hét közben napi 24km város. De folyamatosan haladós külváros, nem dugóban ácsorgás. Hétvégén pedig 2x240km autópálya. A sebességhatárokat általában mindig betartom. De mikor az "1.3-as Swiftes hülyegyerek" elkezd velem izmozni az emelkedőn és jön a seggembe, megelőzni nem tud, de azért csak a hátsómban van fél méter követési távolsággal, akkor meglehelem a gázpedált és eltűnik a visszapillantóban.
Pl ilyen szituációkban jól jön az erőtartalék. De nem tartom ezt a 200 lóerőt sem valami aszfaltszaggató izomautónak. Vannak ennél jóval erősebb autók is az utakon.
Szerintem az utolsó hozzászólóval márkatársak vagyunk, már csak a teljesítményből kiindulva.
Egyébként részemről is teljesen helytálló, hogy egy erős autóval is lehet normálisan közlekedni, illetve, hogy mennyire az élmény a fontos... Sebességhatárokat betartva is érezni a dinamikán, hogy van erő, de más kérdés, hogy ez ahol " megéri " az az autópálya, és az sem MO-n. Ha nem közlekednék sokat németeknél, akkor feleslegesnek éreznék ennyit, de ott viszont jól tud jönni, hogy 170-200 közé belőtt tempomattal sem erőlködik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!