Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok?...

Milyen autót ajánlotok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ftiss jogsis vagyok, és van ez a "Első Autó" hihedelem, hogy vegyél egy szar autót és tanulj meg vezetni. Nos ezt én nem szeretném követni. Ha már veszek autót, akkor normálisat.

Az ideális autó számomra:

-Szedán

-2000 után gyártott

-Ha lehet Dízeles

-Ne egyen sokat

Keret az autóra:

800.000-1.000.000, persze lehet olcsóbb is. Tudom, hogy a leírtak alapján ez kevésnek tűnhet, de biztosan van számomra megfelelő autó?!

Kedvenc autóim: Audi A5, A7, Volkswagen Passat B6, B7, B8, CC.

Ezekhez hasonló alakzatú/kinézetű autókat keresek.

Válaszokat előre is köszönöm 😊

2018. júl. 29. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
kicsit úgy érzem bilibe lóg a kezed. Legyen ilyen, legyen olyan, ne legyen xar, stb...stb... ennyi pénzből háááttttt. vagy egy fiatalabb nem márkás autót veszel, vagy öregebb márkásat ennyiből.
2018. júl. 29. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg Skoda Octavia? Passat méretű, Volkswagen csoportos, de nem horror ha szervizelni kell. Passatról hallani rémtörténeteket. "Szar autót" ne vegyél, de egy Audi túlzás első autónak, akármilyen ügyes is vagy, karcolások, horpadások elő fordulhatnak és nem mindegy hogy tízszeres áron nyúlnak-e hozzá csak mert 4 karika van az elején.
2018. júl. 29. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Értem, valamilyen szinten igazad van, de ezzel én is tisztában vagyok.

#2 A Skoda jól hangzik. Egy szó sem volt arról, hogy Audit szeretnék, csak annyit mondtam, hogy azok a kedvenc autóim (az ideális autó) és ahhoz "hasonló" kinézetűt szeretnék.

Köszi a válaszokat.

2018. júl. 29. 15:33
 4/6 anonim válasza:
Szerintem a neked való auto egy VW Passat b5 sedan kiadás 1.9TDI avf motorkodos jól is néz ki kényelmes is jó a fogyasztása de emellett ha oda lépsz neki akkor tud menni is.
2018. júl. 29. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy "dízeles", olyan van, hogy dízel. Szerintem a Skoda Octavia, Seat Toledo lehet a tuti számodra, már ha csak a Volkswagen csoport érdekel. Ha mindenképpen dízel kell, akkor 1.9 TDI. Én viszont ennyi pénzből egy G Astrát vennék az 1.7-es Isuzu dízel motorral.
2018. júl. 29. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A Volkswagen Passat B5, Skoda és a Seat is jól néz ki. A lényeg, hogy mindenféleképp, akkor 1.9TDI motor kell.

2018. aug. 1. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!