Egyszerűen nem tudok választani a fent említett 2 autó közül. Amiben gondolkodok honda accord 2.0 (van néhány type S is bár nem tudom mi a különbség a sima és e között)2004-2007 a faceliftes kicsit drága vagy mazda 6 bár ebből csak a 2. Generációsat venném mivel a "soklámpás" nem igazán tetszik . A mazdát 1.8 benzines motorral venném. Csak is a benzinesek jöhetnek szóba illetve külföldön vásárolnám. Találni ebből a 2 típusból valós 150-200 ezer km-eset is. Mind a 2 autó nagyon tetszik és nem tudok dönteni. Véleményeket illetve tapasztalatokat várnék.
Előző fejtér és csomagtérben is, főleg ha kombiról van szó?
Nekem éppen, ha nem is hiper király, de éppen SuperB-em van.
2018. aug. 18. 17:35
12/22 anonim válasza:
Úristen ezek a válaszok! Legyen kék, zöld, piros, meg kombi! Igazi japán ricer felfogás. :D Nah pont az ilyenek miatt nem kéne japán autó. Gondolom ti nem tudjátok milyen érzés, amikor ülsz egy fekete BMW-ban/audiban, és a japán autók sorban lehúzódnak előtted az autópályán. Egy mazdával vagy Hondával ezt soha nem is fogjátok megtapasztalni.
2018. szept. 6. 08:38
13/22 anonim válasza:
Én pont nem ájultam be a japán autóktól. Azt hogy milyen egy Mercedes meg pontosan tudom, mert apámnak már születésem elött elindult az új MB vásárlási szériája.
Sőt már nekem is volt két Mercim.
Mi több 5-6 évesen legkéssőbb eladom a SuperB-em, és következö autóm új Mercedes lesz, ha nem előbb veszem.
Apámnak CLS AMG-je van. Szerintem és szerintem is a legjobb ebből a márkából hétköznapi használatra.
Bár CLS nekem felesleges luxus még.
Ingatlan részlet fizetés nekem most fontosabb kiadás, mint az autó. Házam értéke csak nő, mint apám OT-s 560 SEL-jének piaci ára.
Nem mindenkinek a Mercedes-Benz az optimum mint fogyasztási cikk. !!!
2018. szept. 14. 00:10
14/22 anonim válasza:
Szerinte és szerintem*
2018. szept. 14. 00:12
15/22 anonim válasza:
Azok a Mazdák meglepően igénytelen megoldásokkal vannak tele. Inkább a Honda.
2018. szept. 30. 10:20
16/22 anonim válasza:
A 12-es ritka suttyó paraszt lehet.
2018. szept. 30. 10:21
17/22 totesq válasza:
"A 12-es ritka suttyó paraszt lehet."
:-)
Ne vegyél Mazdát! A Honda az Honda. Na.
2018. szept. 30. 11:30
18/22 anonim válasza:
Nekem 2003 as Honda Accordom van 5 éve olajon olajszűrőn kívül nem cseréltem rajta semmit, olajat se eszi. Nem sűrűn járok vele szerölőhöz na :D pedig kínzom szegényt na :) mert elég sportosan vezetek de bírja enyém 2 literes megy mint a golyó. Imádom ! egy bajom vele hogy sokat eszik de ez a vezetési stílusomnak is köszönhető. Én jobban ajánlom egyértelműen mint a mazda 6 ost. Már csak azért is mert sokkal szebb a formaterv na meg mazda 6 bol sok van az utakon 7gen accordot alig látok. De te tudod.
2019. jan. 27. 15:06
19/22 anonim válasza:
12 es jót röhögtem :DDD de igaz ha kicsi a p*csöd akkor bmw ha nem szeretnél szerelőhöz járni lerohadni az ut szélén , élvezetes autozásra vágysz akkor vegyél egy Honda Accordot :D
2019. jan. 27. 15:11
20/22 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt olvastam ,hogy alig megy a 2.0 benzines accord és mennyire halálosan ujalmas vezetni. Ebből mi igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!