Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Októberben kár olyannak...

Októberben kár olyannak kocsit venni, aki korábban évekig nem vezetett?

Figyelt kérdés

A köd és az őszi téli rossz idő miatt és a rutintalanság miatt kérdezem.

Napi munkába járáshoz lenne. Az út csupán 8km. Nagy része városban, kis része városon kívül.

2018. júl. 28. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
pont, hogy az ilyen ködös esős őszi téli időben lesz nagyobb rutinod! nyáron mi van? porszáraz út, lehet tolni neki. de abban nincs semmi! tudni kell vezetni szr időben is!
2018. júl. 28. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézd, nem tudom hogy vezetsz és alapból milyen a természeted, mennyire vagy türelmes, előrelátó és körültekintő.

De egyszer úgyis kell télen is vezetned, azt is meg kell tanulni. Annyi kb, hogy ha köd van, vagy csúszós az út, tarts nagyobb követési távolságot és a szokásosnál is legyél körültekintőbb, gondolkozz előre!

Jogosítvány megszerzése után 11 évig nem vezettem. Ekkor kerültem egy olyan munkahelyre, ahol rendszeresen kellett céges autókat, főleg furgonokat vezetnem, Budapest belvárosától kezdve napi 600km-es vidéki utakig. A feltétel csak annyi volt, hogy legyen jogosítványom, hogy mit és mennyit vezettem addig, azt senki nem kérdezte. December 6-án álltam munkába ennél a cégnél így vezetés szempontjából rögtön mély víz volt.

Az első saját autómat ez után a következő év október 13-án vettem.

A mostanit pedig decemberben rendeltem meg és februárban vehettem ár.

Azaz mindhárom alkalommal őszi-téli időben kellett teljesen új autót megszoknom.

Egyiket se törtem össze, sőt még karcolást sem okoztam rajtuk, baleset résztvevője soha nem voltam.

Szóval nem kell szerintem ettől ennyire parázni.

2018. júl. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!