Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek az emberek 20...

Miért vesznek az emberek 20 éves BMW-ket amik már rohadnak ahelyett hogy vennének valami újabbat, ugyanolyan áron de más márkát?

Figyelt kérdés
Ez a kérdésem.
2018. júl. 28. 12:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Neki bmw kell, erre fussa...a baráti körben mindenkinek ilyenje van, más márkával be sem állhat melléjük a parkolóba...megasztán megvan a kifogyhatatlan téma..
2018. júl. 28. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem tudod te is a választ. Mert azzal lehet vagizni.
2018. júl. 28. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

10/9 ember nem ért az autókhoz, lányoknál még ez az arány magasabb.

A 20 éves BMW-ről a kis tinilányok többsége azt hiszi, hogy értékes jármű, sikeres a fiatal fiú, nincsenek tisztában azzal, hogy annyit sem ér az az öreg hármas, mint egy normális nyaralás ára.

2018. júl. 28. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

2 oka lehet....

első: ritkább eset, hogy az embernek ez az autó az álma

második: vagánykodni akar

olyan opció nincs, hogy "erre tellett" szerintem, mert ha valakinek alig van pénze autóra az suzukit vesz, f astrát stb... nem 20 éves BMW-t :)

2018. júl. 28. 12:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A pózer kokszos majmok és az életüket az instagramon élő, önimádó, wc-re is okostelefonnal a kezükben járó tyúkok szemében menő egy rohadó 20 éves BMW, amin mindig elromlik valami, mert szét van hajtva alaposan.

De ezen kár felbosszantani magad, ők járnak rosszul, nem te :D Hülyékre is szüksége van a piacnak és az autószervizeknek.

2018. júl. 28. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:

2 oka lehet:

1. azzal lehet vagizni, főleg a tudatlan csajoknál akik egy 20 éves szakadt BMW-re azt hiszik hogy most jött le a gyártósorról 20 millió forintos áron.

2.Ez ritkább sajnos: Azok akik márkafanatikusok(mint például én), és ez az autó az álmuk, a gyönyörű hangú sorhatos motorral, és hátsókerék-meghajtással.

De mi kevesen vagyunk, vigyázunk a kocsira, karban tartjuk, normálisan közlekedünk és nem képzeljük magunkról azt hogy felsőbbrendűek vagyunk egy tárgy miatt.

Szomorú hogy 10-ből 8 BMW az lelakott 320D, és benne egy tipikus kretén bunkóval.

2018. júl. 28. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:

"olyan opció nincs, hogy "erre tellett" szerintem, mert ha valakinek alig van pénze autóra az suzukit vesz, f astrát stb... nem 20 éves BMW-t :)"

ooo nem ismered te az embereket. Tudod hány ilyen van, aki sokkal többnek akarja mutatni magát mint ami... Megveszik párszázezerért a leélt bontószökevény romokat, csak hogy vagizni lehessen vele.

2018. júl. 28. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Mert a BMW az nagyon gizda. Lehet vele rajoskodni a putri előtt
2018. júl. 28. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Mert béjemvé, fekete és bőg.

Én már sok éve megfogtam: akkor veszek BMW - t, ha lesz pénzem egy M5, M6 vagy hasonló új modellre.

2018. júl. 28. 13:28
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom én 20 éves Audival járok :D

2 lehetőség van:

1: Azért veszi, mert BMW. A BMW-ről meg mindenki tudja hogy drága (volt valamikor) és lehet vele menőzni. Az autó műszaki megoldásai, jellemző nem érdeklik, az a lényeg hogy BMW. Ezért látni annyi nagy felnis 316i és 320d modellt.

2: Álmai autója. Én is majdnem elcsábultam, de végül Audi lett. (Vissza nem térő lehetőség volt, majdnem full extrás, ismert előélettel)

Egy 6 hengeres, benzines BMW, sperr difivel igazi élmény tud lenni. A súlyelosztása majdnem tökéletes, a motor gyönyörű hangon szól, vibráció nélkül jár. Tapasztaltabb sofőrrel ott megy keresztben, ahol csak akarod. A műszerfal feléd van fordítva, ezzel hangsúlyozva hogy itt minden a sofőrről szól.

Akik ebbe a kategóriába tartoznak, azoknak meg lehet mondani az autójáról, hogy nem menőzni vették.

A rozsda engem is visszatartott tőlük, de ha belegondolsz, hogy bár öreg autó, de sokkal erősebb, kényelmesebb, jobban felszerelt, mint egy kommerszebb, de újabb autó.

2018. júl. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!