Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 PDTDI füstölés?

Golf 4 PDTDI füstölés?

Figyelt kérdés
Adott egy Golf 4 gyárilag 131 lovas jelenleg kb 160 chippel. 2 hónapja nyitott rendszer lett csinálva rá ami jó is volt nem füstölt egyáltalán dízel létére. De az utóbbi napokban annyira kormol ha oda lépek neki hogy már félek vele elindulni. Indulás al ha nem huzatom ki egy kis kékes fehér füstöt fúj ki aztán ha lépem neki folyamatos fekete füst.. De durván.. Mi lehet a gond? Olajat vizet nem eszi, fogyasztás se nőtt meg, minden normális..

2018. júl. 25. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
pedig a dízel Golfosok pont ezt élvezik amikor telekormolják az egész környéket! úgy látszik te normális Golfos vagy!
2018. júl. 25. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
A chip a gond.
2018. júl. 25. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs szerencséd, akkor épp a turbó járja a végét, nem esett jól neki a dolog, mármint a chip.
2018. júl. 25. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Most működik rendesen, szerintem akkor volt vele probléma, amikor nem füstölt.

Egyébként, hogy mi a gond? Az, hogy van egy szakadt félmilliót futott csotrogányod (chipelve!, mer' az kell), és új állapotot vársz el tőle. Félsz vele elindulni, nem is baj, legalább nem füstölsz fölöslegesen, bár egy bontóig még igazán elgurulhatnál vele...

2018. júl. 25. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi megint a szar kommentet, úgy látszik ez az oldal se ért már semmit sem mert az ilyen gyökerek tönkre teszik. Az autót úgy vettem hogy meg volt chippelve. Két évig semmi baja nem volt, se füst se semmi. Nem hinném hogy az a baja. Turbóra gondoltam én is, de az autó meg mindig megy mint az állat.. Mégis a turbó lenne a gond?

Ami még fontos hogy az intercooler tiszta olajos, koszos. Ez a napokban tervezem megoldani. Ez is közre játszhat?

2018. júl. 25. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a turbónál eszi az olajat ez így elég jellemző.
2018. júl. 25. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat.
2018. júl. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!