Audi a4 B6 1.6 benzin alapjárati gond?
Figyelt kérdés
Hideg motornál indítás után egyenetlen az alapjárat és pukkadozik a motor,ha adok gázt akkor megszűnik és melegen sincs gond az alapjárattal.
Mi lehet a gond,lamda szonda légtömegmérő ki lett cserélve,állítólag van valami beszívott levegő nyomásmérő valahol a szívósor körül de nem találom,megnéztem a neten de semmi hasonlót nem találok.
Hol keressem alul felül oldalt,pasz.
2018. júl. 24. 12:57
11/17 A kérdező kommentje:
Hát nincs meg,újabban már melegen is ugrál az alapjárat,pedig kicseréltem a gyújtó kábeleket is de semmi változás,többet vártam egy auditól,megbántam rendesen a megvásárlását.
2018. aug. 26. 17:57
12/17 anonim válasza:
A hideg üzemre nincs hatással a lambda szonda.
"beszívott levegő nyomásmérő" MAP szenzornak hívják.
Ritkán használják együtt légtömeg mérővel.
13/17 anonim válasza:
Én kitisztítanám a fojtószelepet, meg a környékét valamint az alapjárat szabályozó egységet az un. alapjárati motort.
14/17 anonim válasza:
Injektor gond lesz, mint ahogy már írtam.
15/17 A kérdező kommentje:
A szegény keverék hibakód mellé újabban dob gyújtás kimaradás hibakódot is,ki cserélem még a gyújtó tekercset ha ez sem vezet eredményre akkor keresek valami normális szakit.
2018. aug. 26. 20:11
16/17 A kérdező kommentje:
Egyébként ki volt takarítva a fojtószelep is,nem igazán volt koszos de ki lett pucolva az is,nincs külön alapjárati motor,elektromos a fojtószelep.
2018. aug. 26. 20:40
17/17 anonim válasza:
Üdv!
Sikerült rájönni, mi okozta a problémát? Hasonló cipőben járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!