Mennyire nehéz a C kategória?
Figyelt kérdés
Alapvetően mennyivel más az oktatás mint egy B kategóriánál ? Szeretném megcsinálni,mivel életem a vezetés és jól tűröm a monoton dolgokat és az éjszakázást is így szeretnék majd egy nap teherautó sofőr lenni.Éjszakázást a munkámra értem nem a bulizásra :)2018. júl. 23. 15:15
1/5 anonim válasza:
A kresz az minimális extra... Szal az nem vėszes. A teherautóra ráėrezni meg egyėnfüggő.
2/5 anonim válasza:
A KRESZ az kb. a tachográf ismerettel egészül ki, meg némi munkabiztonság. Utána jön műhelygyakorlat, ami B-nél nem volt, ez kb 90%-ban a légfék-rendszer működésének megismerése, elsajátítása. Aztán van rutin, ami C-nél semmi, a forgalmi vizsga is kb mint B-nél. Ugyanaz, csak nagyobb, amit meg kell szokni. Az E valamivel nehezebb, mert a pótkocsival való közlekedést majd az élet megtanítja veled, a suli nem.
5/5 anonim válasza:
Beszéltem egy-két emberrel, egyáltalán nem könnyű. Sok energiát felemészt, a pénzről ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!