Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olyja kell egy 93-as...

Milyen olyja kell egy 93-as evjaratu golf 3-ba?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kerdesem hogy milyen motor olja kell agolfba ha 270 ezer km van benne de a motorjat felujjitattam 2018 januarjat szerelonel toltotte minden ki lett rjata cserelve meg gyuruztek hengerfejet is megcsinatak 1000 km utan olajszuto olajcsere ami kell meg volt.

Most 10w40 vna benne es el eszeggeti lassan mar nincs is benne termeszetesen utanna toltogettem. Joo mondjuk mentem is vele lassan elerem a 10 ezer km-ert olaj csere olajszuro minden ami kell.

2018. júl. 23. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Frissen felújított motor nem nagyon "eszegetheti" az olajat. Lehet hogy a szelepszár szimering is cserére érett, már ha nem volt cserélve.

Egyébként pedig olyan olaj kell bele, amit gyárilag javasolnak hozzá. 10W-40 vélhetően jó lesz bele.

2018. júl. 23. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
De elmeletileg minden kinlett cserelve benne es sehol nem fojoknel.
2018. júl. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!