CBR 600 F4i csapkodó, csattogó hang, a többi lent?
Figyelt kérdés
Nos arra a problémára szeretnék megoldást találni hogy,ha megyek a motorral mondjuk kettesbe 20-30-al,gázadáskor,kisebb gázfröccskor csattogó-csapkodó hangot hallat,visszaengedéskor ugyanez van csakbolyankor nem olyan hangos,4-5-6-ban már nem hallani annyira..Lehet ez a régi kb 4-5 éves lánc által adott hang,vagy talán a blokkból jön?Mielőtt lehurrogtok a régi lánc miatt,múlt héten vettem a motort jövő héten jön az új DID ZVM-X 525 lánc,lánckerék szettel..csak idegesít mi lehet az..2018. júl. 22. 22:34
1/8 anonim válasza:
Jesszusom...... Nem a visszadurrogást hallod? Ha az akkor nem lehet megszüntetni.
2/8 anonim válasza:
Ilyen, nem? #1-es voltam
3/8 A kérdező kommentje:
Ezzel most teljesen hülyének néztél..nem a múlt héten kezdtem a motorozást.nem az első motorom..az úgynevezett durrogás a szelepösszenyitás és a sportkipufogók kisebb folytása miatt alakul ki,benzin levegő keverék kerül a sportdobba,ahol némi oxigén is jelen van,és a forró kipufogó hatására ott gyullad meg az elegy,ezért kiséri lángcsóva is a durrogást egyes esetekben.és ez gázvisszavételnél jelentkezik.
Itt olyan hangról van szó kb mintha egy kiskalapáccsal ráütnél egy satura,tompa csattanás,mivel a sebességeket szépen veszi én egyelőre a régi láncot tartom a ludasnak,valószínűleg szakaszosan van nyúlva,el van kopva,remélem tényleg az lesz.
2018. júl. 23. 00:39
4/8 anonim válasza:
Szerintem is lánc lehet, nézd meg a lógását.
5/8 A kérdező kommentje:
Múlt hézen állítottam feszességet,most megint lóg,és alig mentem vele..csak eredetvizsgán voltam.Nagyon remélem hogy az elkopott lánc adja a hangot..
2018. júl. 23. 07:55
6/8 anonim válasza:
Egy elhasznált, megnyúlt, láncspray-t alig látott lánc tud csúnya hangokat produkálni. Sajnos sokan nem törődnek vele, tükörfényes lánccal járnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Már sisakban is hallottam hogy hangja van,íhy ma elmentem a haverhoz,motoremelővel felemltük,és űgy meghajtattam 1-2- sebességbe,kb olyan hangja van mint egy harckocsi lánctalpnak,gázadáskor pedig ostorszerűen csap egyet,tehát az volt a hang..ennyire trágyává tud válni egy nem gondozott lánc.
2018. júl. 23. 14:04
8/8 anonim válasza:
Szuper. Örülök, hogy csak a lánc volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!