Yamaha dt 50 1996 Vélemény?
Figyelt kérdés
Miután megvettem akkor esett igazán le hogy már elég öreg motor és az lenne a kérdésem hogy minnél előbb tovább adjam vagy teljesen megfelel?2018. júl. 21. 12:23
1/2 anonim válasza:
Neked kell eldönteni, hogy rendbe hozod kifogástalan műszaki állapotra, vagy beruházol egy fiatalabb motorba. Ha ezt rendbe rakod és utána is figyelsz rá, akkor nem lesz több baja, mint egy újabbnak. Jó motorok ezek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot szerintem még meglátom volt, már fiatal motorom csak hát az kínai volt. Alig tudtam tőle megszabadulni. Az ilyen motorokat azt mondták azért még viszik.
2018. júl. 23. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!