Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift 1994 műszerhiba?

Suzuki swift 1994 műszerhiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most vásároltunk egy 1994-es Swiftet. Észrevettünk egy komolyabb problémát. Nem mutat semmit a hőmérséklet mutató, se az üzemanyag mutató. Körülbelül hol lehet a probléma? Van egy pár kábel a motortérben ami szabadon lóg denincs helye ahova bedugjam. Tudom ez hülyén hangzik de én már nem tudom mire gondoljak. Ha megtudnátok mondani, mi hova csatlakozik be az megköszönném, esetle, ha képpel az még jobb lenne. Köszönöm.

2018. júl. 20. 13:22
 1/2 joco5582 ***** válasza:

Szia,

El kellene ezt az autót vinni szervízbe, mert szerintem azért húzták szét ezeket a vezetékeket, hogy ne lássátok mit mutatnak a műszerek. Az üzemanyag szint jelző igazán nem életbevágó, de a hőmérséklet jóformán életbevágó.

Tudom, nem ezt a választ vártad, csak a szerelő nem csak beköti az óracsoportot, de lehet kiszűri a hibákat, mielőtt menthetetlen lesz a helyzet

2018. júl. 23. 17:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Húúú régi kérdés... A hibákat műszer okozta kicseréltük őket. Most jók.
2018. szept. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!