Megvegyem azt a programot amit mondtak kresz oran hogy abbol feltudok keszulni vagy eleg ha egy haverom odaadja az ovet?
nem tudom az milyen,de több 1000 kérdés van,tehát inkább az anyagot kéne tanulni nem a kérdésekre a választ.
én most online csinálom A-ra,szerintem így jobb mint bejárni tanfolyamra.
akkor tanulom mikor akarom meg addig,oda megyek vissza ahova akarok.
plusz a végén van felkészítő,lehet kérdéseket téma koronként is kérni,illetve van a rendes 55kérdéses is időre.
Lehet az ingyenes verzió nem legális, vagy azért ingyenes, mert nem jó, vagy elavult, vagy egyéb okból (na ez az utolsó jó, mit!).
Mások szeretnek birtokolni, s meg is tehetek, hogy megveszik.
Ügye, csak gyakorolgatni akarsz, s nem tanulás helyett kell?
A KRESZ nem a Háború és béke, hogy ne lehessen figyelmesen elolvasni, azon elgondolkodni, ha kell újra nekifutni, megtanulni.
Amikor egyedül ülsz az autóban, nem ABCD gombokat kell nyomkodni.
A gyakorlóprogram csak arra jó, ne nézzél bután a monitorra, amikor oda kerülsz. Ismerős lesz már a kinézete, működése. Másra nem jó.
A CD-t nem kötelező megvenni, és ami a lényeg, hogy a tanulást nem a CD-n lévő kérdésekre adott válaszok bemagolása jelenti, hanem a szabályok megtanulása után (előadásokat hallgatva, KRESZ könyvet olvasva, online tananyagból) a CD-n lévő anyag a tudás vissza ellenőrzésére szolgál.
A vizsgán használt adatbázisban 11ezer kérdés van - be tudod magolni a szabályok ismerete nélkül?
Azt mi honnan tudjuk, hogy a haverodnak milyen CD-je, van, ha te sem tudod?
www.edukresz.hu - ott meg tudod nézni a vizsgán használt kérdéseket, fe nincsenek válaszok megadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!