Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson gázbowden bekötése?

Simson gázbowden bekötése?

Figyelt kérdés

van egy simson starom és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet bekötni a gázbowdent, most vettem újat, sajnos nem volt benne és nem láttam hogy hogyan van bekötve.

ilyen a bowden: [link]

ilyen a csúszka: [link]

ilyen a gázház: [link]

ilyen a kormány: [link]

a kormány, gázház, a csúszka eredeti rajta.

a bowdennek az állítható végét kell a kormányba rakni, vagy a sima végét, hogyan kell a kormányban rögzíteni?

2018. júl. 18. 15:41
 1/1 anonim válasza:
Az állítható vége legyen a gázháznál és először a gázházon vezesd keresztül a bowdent majd a kormányon lévő kisebb lyukba és húzd át a bowdent a nagyobb ba éa kösd bele a csúszkába és illeszd a helyére. Célszerű a lámpaházba elvezetni a bowdent. Nekem is star om van ugyhogy azt ajanlom hogy vedd le karbit és ugy kösd be a bowdent. Ha lenne valami kérdésed még írj privátba.
2018. aug. 9. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!