4t 50es robogo nem huz? Erotlen?
Figyelt kérdés
Van egy kinai 4t 50es robogom. Megvettem szerdan szombatig tokeletes volt akkor tankoltam azota max 30al megy. Benzint leszedtem belole ontottem ra 100ast. Semmivel sem jobb. Alapjarat teljesen egyenletes reggel is elsore indul. Mindig elsore indul. Mi baja lehet? Olyan mint ha nem porogne ki a motor.2018. júl. 17. 05:10
1/6 anonim válasza:
Dugulàs. Az lehet hogy tankolásnál került bele kosz, vagy csak felkavarta a tankolásnál.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon gyors vagy. Remelem az lesz hazajovok a melobol ki is takaritom. Mar kezdtem azt hinni hogy hogy kompresszio hiany de azt mondtak 4t robogonal ritkabban megy el meg nem egyik pillanatrol a masikra.
2018. júl. 17. 05:23
3/6 A kérdező kommentje:
Benzinszuron is atmehet a kosz?
2018. júl. 17. 05:25
4/6 A kérdező kommentje:
Gyertya hiba okozhat ilyen jelenseget?
2018. júl. 17. 06:22
5/6 anonim válasza:
Először nézd meg a szűrőt , vagy cseréld ki és egy hiba lehetőség ki lesz zárva.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondjak elektronika baja lesz valami leszabajoz
2018. júl. 17. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!