Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen ötajtós autót vennétek...

Milyen ötajtós autót vennétek 3-400-ért? Tudom nem sok, de ennyi van. Opel Vectra "B" re gondoltam. Szerintetek jó választás?

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 05:07
 1/4 anonim válasza:
Suzuki Swift, Opel Astra F, Fiat Punto, Mindegy hogy milyen típust veszel, mert ennyiért állapotra, évjáratra, kb ugyan azt kapod, csak más a neve...legjobb esetben is, 20-éveset. Inkább a fenn tartási költség, és a fogyasztás legyen a szempont. Ami fontos, benzines legyen, és manuális váltós 5 sebességes. Az automata váltós dízelre az életedet is rá költheted...Azok ilyen öreg autóba már nem jók.
2018. júl. 17. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy itt mindenkinek annyi pénze van, hogy már bűn, ha valaki 3-400-ért néz autót...

A Vectra is jó lehet, viszont ha a "b" Corsa elég lenne méretben, akkor abból talán még jobb állapotút találsz ennyiért. Ahhoz képest egy Swift szerintem drágább és rohadósabb, de mindkét autó megbízható, mert pofon egyszerűek.

2018. júl. 17. 08:51
 3/4 anonim válasza:
Mivel én voltam az egyetlen válaszadó, gondolom hogy ez a hozzászólás is nekem szólt...Nem tudom hogy kinek pontosan mennyi pénze van, de a többségnek nálam feltételezhetően több.... Viszont nekem egy 1994-es Suzuki Swiftem van, így nem egy gazdag ember szemszögéből mondtam azt amit. Éppen ezért tudom, hogy kevés pénzből, milyen húszon éves roncsokat lehet venni, aminek igazából nem sok értelme lenne, de hát nem csak a gazdagok szeretnének autózni, ami teljes mértékben érthető is. De nem árt azért a realitások talaján maradni, és tudni hogy mit adnak ennyiért...20 évvel ezelőtt még ért az a pénz valamit, de ma már nem. Egy használt autó átírási költsége alapból egy százas, ezt sem árt bele kalkulálni...
2018. júl. 21. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Igazad van. Én csak azzal nem értek egyet, hogy "ugyanazt kapod". Ugyanis manapság senki nem akar 20 éves autót venni, mert egyrészt öreg, másrészt ciki. Így viszont az ilyen korú autók egyre olcsóbbak, és mindig ki lehet fogni olyan kivételes állapotút, ami - véleményem szerint - néha még egy 10 évvel fiatalabb, nem olyan megkímélt állapotú autót is "odaver". Persze tudom, a technika fejéődése stb. stb., de én most is szívesebben ülnék bele egy jó állapotú b vectrába, mint egy fiatalabb kocsiba ugyanazon az áron.

2018. júl. 23. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!