Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a jele ha kihagy egy henger?

Mi a jele ha kihagy egy henger?

Figyelt kérdés

#Hshsgsgsgs
2018. júl. 16. 21:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve a tandem pumpának? V@laszokat köszi! :)
2018. júl. 16. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem húz úgy a kocsi, és rángat, üresben is rángat. És olyan, mintha nem lenne erő az autóban. Nekem egyszer volt ilyen, tudom. Nem kellemes érzés.
2018. júl. 16. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:

A megszokott járásához képest egyenetlenebb. Alacsonyabb fordulaton rángat. Hangja tipikus... A leömlőket nézd meg, (köpködd meg), amelyik nem serceg (meleg) az kihagy.

A tandem pumpa szállítja a gázolajat ~1-7bár nyomással, a motor fordulatszámához igazodva.

2018. júl. 16. 21:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :) Akkor nem tudom mi volt az a hang egyenletes(mint amikor kavics megy a kérek be csak nyilván nem olyan, de úgy járt) a kettős tömegű felől. A kettostomegu tuti nem mert nem rángatva indul az autó, se a leállítás a, se indítás a nem csörög... A kocsi nem lomhabb, egyik tünet sincs amit írtatok azok közül. Lehet csak meghulyult vmi mert ujrainditottam egyből es akkor elmúlt.

Viszont indítanal a amikor fordítom a kulcsot, akkor mintha kicsit megugrana a kocsi motorja a gyujtasra.,nehezebben menne fel az óra a 800as alapnaratra, de nem vészes. Ezért kérdeztem a tandem pumpa... Tippek ezekre? 1.9 pdtdi 2007es 105 ló

2018. júl. 16. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyémnek olyan volt a hangja,mint egy trabant 601-nek,rángatott az egész,erő nagyjából nulla volt benne kb ennyi...
2018. júl. 16. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég durván berángat az autó a legváratlanabb pillanatokban. Mi is így jártunk, azt hittük, hogy nem lesz nagy gond, max egy befecskendezőcsere. Aztán kiderült, hogy az adott henger elkopott, szét kellett volna szedni az egész motort, hagytuk is az egészet. Mondjuk ez egy Ford volt.
2018. júl. 17. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy szerintem. Ez bármelyik motorral előfordul. Nem markafuggo :) ment a zöldkez. :)
2018. júl. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!