Mi a jele ha kihagy egy henger?
A megszokott járásához képest egyenetlenebb. Alacsonyabb fordulaton rángat. Hangja tipikus... A leömlőket nézd meg, (köpködd meg), amelyik nem serceg (meleg) az kihagy.
A tandem pumpa szállítja a gázolajat ~1-7bár nyomással, a motor fordulatszámához igazodva.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! :) Akkor nem tudom mi volt az a hang egyenletes(mint amikor kavics megy a kérek be csak nyilván nem olyan, de úgy járt) a kettős tömegű felől. A kettostomegu tuti nem mert nem rángatva indul az autó, se a leállítás a, se indítás a nem csörög... A kocsi nem lomhabb, egyik tünet sincs amit írtatok azok közül. Lehet csak meghulyult vmi mert ujrainditottam egyből es akkor elmúlt.
Viszont indítanal a amikor fordítom a kulcsot, akkor mintha kicsit megugrana a kocsi motorja a gyujtasra.,nehezebben menne fel az óra a 800as alapnaratra, de nem vészes. Ezért kérdeztem a tandem pumpa... Tippek ezekre? 1.9 pdtdi 2007es 105 ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!