BMW E46-ba nagy navi jobban befolyásol valamit, mint mondjuk egy autórádió?
Szeretnék bele multimédiás nagy navit, bluetooth zene hallgatást megoldani stb stb. Néztem vannak ilyen androidos rendszerek.
Pl: [link]
Ez csak egy példa, nem pont ezt fogom megvenni de ilyesmikre gondolok. Ezzel kiteszek rizikónak valamit a kocsit tekintve? Vagy ugyanolyan mintha az autórádió lenne bekötve?
Előre is köszi a válaszokat.
nyugodtan mehet bele
eddig minden autómba építettem be ilyet
Tűrhető cucc, bár azért vannak hátrányai:
Rádióra kell egy plusz erősítő, mert ezekben nincs vagy nem a szabvány bekötésnél van a +12v-os helye hanem külön
CAN-busz tól függően le tudja szívni az aksit ha be van zárva az autó. (nem kapcsol ki, ha kiveszed a kulcsot)
Valahogy a mai mobiltelefonos és táblagépes korszakban én már nem sok értelmét látom az ilyeneknek.
Veszel egy bluetooth AUX-ot a gyári autórádióhoz 5-10 ezer forintért amit csak be kell dugni a végébe. Egy táblagép vagy telefon tartót - amid van ahhoz. Ezzel készen van az autó okosítása és legalább nem hagysz plusz értéket benne és azzal a fejegységgel mennek majd a hangszórók amihez méretezve vannak gyárilag. Nem kell barkácsolni se. Ha eladod az autódat akkor úgysem fogja a vevő megfizetni a szuper androidos rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!