Valamit elírtak, véletlenül az ár helyére került a futott kilométer.
Az aljáról nyilván nem véletlenül nincs kép.
Évi 11.000km egy dízelben...? Volt olyan autóm, ami 300.000km futott alattam és nem lógott így cafatokban a kormánya, 198.000km-rel teljesen újszerű volt... Ezekért nekem kicsit gyanús.
Persze 400-ért az ember ne várjon csodát! Igazából a helyszínen, vagy egy szervizben át kell nézni/nézetni, hogy milyen állapotban van. Így képekről sokat nem lehet róla elmondani, csak hogy piros és kombi.
Más:
Valaki hiányolta a képet az aljáról. A mazda főleg ennyi idősen közhelyesen rohadós autó, ez tény. De akár más autóknál is a legritkább esetben raknak fel az autók alvázáról képet a hirdetésekben. Nem igazén jellemző. Nekem is lehet hogy lesz nemsokára egy eladó autóm. Eszembe nem jutott volna alulról fényképezni. Pedig semmi takargatnivalóm nincs, makulátlan. Úgyhogy mindenképp lesz egy olyan kép is. Köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!