Bmw e46 320i vagy bmw e87 120d? meik a jobb és miért.
mind két autót nézegettem és az e87 jobban elnyerte a tetszésemet.
és mire kell figyelni ha valameiket megveszi az ember?
jelenlegi keretem: 1.7-2.5mft
ebből ki jönne egy normális e46 vagy e87?
mert úgy hallotam,hogy a bmw e46 ból a benzines 6 hengeres a jobb mind teljesítményre mind dinamikára.
a bmw e87-ről pedig hogy a dízeles a jobb.
és hát én viszonylag keveset utazok.
azért is meg kéne tudnom hogy benzin vagy dízel.
nincs a benzinnel bajom.
de a dízeles autók valahogy dinamikusabbak ;)
jelenleg egy bmw e39 525d hajtok ami már elég "öreg harcos"
és úgy gondoltam be számíttatom egy másik autóba vm
E46
+Hat henger
+Dinamikusabb
+Szebb(szerintem)
+Jobb belső tér
-Tömegautó, boldog-boldogtalan ezzel jár, de egy szép állapotú, nem csattogós-füstölős, gyári kinézetű, nem ebay éndzsölájszos E46 nem tartozik a leggyakoribb autók közé
-Többet fogyaszt
-Öregebb
-A benzinesek néha szeretik enni az olajat
-Az E39 után nem lesz túl nagy változás
(Ismerősi körben nem egy E46 van, azok elég megbízhatóan szolgálják a tulajdonosaikat, igaz, nekik régebb óta megvannak, és törődnek az autójukkal)
E87:
+Újabb
+iDrive(ha az első tulajdonos rendelt bele)
+Kevesebbet fogyaszt
+Városban jobb(mert kisebb)
+Ha M47-es(M47TU2D20) motor van benne(163 lóerő, nem 174 mint az N47-ben, ami híresen megbízhatatlan), akkor megbízható, amúgy egy ehhez nagyon hasonló motorM47TUD20) van az FL E46 320d-ben
+/- van benne részecskeszűrő, ha rövid távolságokra használod, akkor nem a legszerencsésebb
-mint ahogy a dízel sem
Ha beírod Google-ba, hogy pl 'BMW E87 Buying Guide', akkor csomó jó ötletet fog adni(emellett van néhány jó videó is).
2,2-2,5 millióból már egész jót lehet venni, de a kötelezőkön(olajcsere, fékbetétek, stb) kívül legyen félretéve 300-600 ezred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!