Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Linhai quad márka vélemény?

Linhai quad márka vélemény?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata esetleg vele?

2018. júl. 13. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Valami kínai márka ugye? Ismerősömnek volt egy yamaha raptor, ő mondta, hogy nem szabad kínai quadot venni, mert folyton elromlik rajtuk valami, és csak javítani kellesz.
2018. júl. 16. 00:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ratyik a kínaiak, de erről a márkárol rengeteg videot neztem, hogy miken mennek keresztül. Meg nem is olcsó quad, rengeteget kerestem forumokat, ahol van rola szó, de nem sok mindent találtam. Szóval gondoltam megkerdezem itt, hàtva van/volt valakinek.
2018. júl. 16. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez a kínai márkák közül egy jobb minőségű. Ha jól láttam elég régen alapították a céget.
2018. júl. 16. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ha jol emlékszem olyan 1950 körül.
2018. júl. 16. 12:28
 5/5 Qty válasza:
Nekem van 500-as Linhaiom. Első 1000km óta annyi műszaki hibája volt, hogy lelazult a kipufogó hővédő lemeze. Rendszámos, traktor. Még sisak sem kell rá, ami praktikus, ha éppen csak elugrok valahova vele. Nagyon elégedett vagyok, nem bántam meg.
2020. márc. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!