Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egyes emberek miért akarják...

Egyes emberek miért akarják betiltani a jobbkormányops autók életvitelszerü használatát, Magyarországon?

Figyelt kérdés
vannak ismerőseim, akiknek, amikor megmutattam, milyen jó kis autót találtam, és hogy el kéne menni érte, azt írták kapásból, hogy isten mentsen és hogy ők be is tiltanák ezt.... erről mi a véleményetek? Szerintetek se menjek el érte? Ne vegyem meg? Tiltani kéne? Elvileg elég ügyesen kezelem az autókat, nem felvágásból mondom, de átlag felettiek a vezetési skilljeim és ezt úgy kell elképzelni, hogy NEM HÁGTAM ÁT SEBESSÉG HATÁROKAT, azonban hárítottam már olyan helyzetekben, amikben nálam sokkal tapasztaltabbak nem tudnának mit csinálni. Pl a vizsgámon is, ami már 10 éve volt, elkellett rántanom a kormányt, egy száguldó, fékezni nem akaró balfácán miatt, a vizsgabiztosom meg is dícsért, az oktatóm meg magaalá szart...
2018. júl. 13. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az ismerőseidet.
2018. júl. 13. 22:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak annyit árulj el, ha nem tudsz kommenteddel érdemben hozzáadni a feltett kérdéshez, akkor minek írsz?
2018. júl. 13. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Amilyen a kérdés, olyan a válasz...

Senki nem fogja tudni megmondani, hogy az ismerőseid miért akarják betiltani. Ezért kéne őket megkérdezned.

A hátrányai ezerszer ki lettek már tárgyalva (nehezebb előzni vele, fizetőkapunál szívás, stb. stb.) Ezek mindenki számára ismertek, akit egy kicsit is érdekel a téma és eljutott addig, hogy beírja a google-ba hogy "jobbkormányos autó hátrányai".

2018. júl. 13. 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Az az egy baj van, hogy akármilyen skilljeid vannakm a jobb oldalon ülve nem fogsz jól látni egy előzésnél pl. Képzeld el azokat a szerencsétlen lúzereket, akik nem olyan kiváló skillekel rendelkeznek, mint te és naponta ütnek el egy - egy balfácánt. Az hogy előz majd?
2018. júl. 13. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Túl nagy az arcod, az a baj. A jobb kormányossal meg az, hogy nem ide való. Ahhoz képest, amennyi jobb kormányos kocsi jár náluk a baleseti statisztika elég nagy.

Sokkal nehezebb minden manőver, mert semmi nincs a helyén.

2018. júl. 13. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Sokkal nehezebb minden manőver, mert semmi nincs a helyén."

Neked, mert te Magyarországon, bal kormányos kocsin vezetsz. Nekem, meg akinek brit jogsija van, és itt tanult meg vezetni, meg könnyebb és egyszerűbb. Nekem a a bal-kormányosban nincs semmi a helyén. Eleve jobbkezes vagyok, azzal kormányzok bal kézzel, meg ami ügyetlenebb pedig váltok. Te meg azzal szívsz, hogy az ügyesebbik kezeddel kell váltanod, míg az ügyetlenebbel kormányoznod. A többivel egyetértek.

2018. júl. 14. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

De itt arról írtam, hogy jobb oldali közlekedésben nincs helyén semmi a bal oldali közlekedésre épített autóban.

Nyilván ahol bal oldali közlekedés van, ott ugyanolyan könnyű jobb kormányos autóval közlekedni, mint nálunk fordíotttan.

2018. júl. 14. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor félreértettelek. Azt hittem a kocsin belül nincs a helyén semmi. Mert amikor Magyarországi ismerősök, rokonok meglátogatnak, és beülnek a kocsimba, ők is mindig ezzel jönnek, hogy "milyen fura" meg "nem tudnám vezetni"...
2018. júl. 14. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:

mert egyszerűen balesetveszélyes.

az előzés a legveszélyesebb.

aztán parkolóhelyről kiállás (ugye pont ezért tilos forgalommal szemben megállni)

a fizetőkapuban "csak" feltartod a többieket.

most ez egy egy külföldi úton belefér, de ha életvitelszerűen ellepik az országot a lefingott jobbkormányosok, akkor elég nagy káosz lesz itten, ismerve a nagy többség járművezetési képességeit.

2018. júl. 14. 04:51
 10/13 anonim ***** válasza:
33%

Ne kínlódjál már ennyit a jobb kormányos sz@rjaiddal! Gyűjtögessél még egy kis pénzt és vedd meg álmaid autóját rendes bal kormánnyal!

Ja, és szerénység skilleket is gyűjtögessél még, mert úgy látom abból hiányod van!

2018. júl. 14. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!