Mi a véleményetek erről a gyönyörűségről? Érdemes megvennem? Köszike.
Előző hozzászóló: volt már valaha Mitsubishid? Biztos vagyok benne, hogy sosem, csak fröcsögsz össze-vissza.
Nekem már a sokadik van (Coltok, Lancer, ASX), talán nem véletlenül választottam eddig ezeket.
Japán gyártmány, megbízható, nem alkatrész-igényes, ha kell is hozzá, nem drágább, mint sok német autóhoz.
Rohadás maximum az idősebb huszonéves példányokra jellemző, mint más autóknál is általában.
Nem az előző-előző vagyok, de nem a Mitsuval van itt alapból baj, hanem hogy emberünk olyan autókat sz*roz ami közismerten jó népautó, és egy ritka darabot istenit amit mélyen áron alul akar megvenni :) Tipikus ostoba pénze nincs autóvásárló. Az hogy japán, abszolút nem garancia arra hogy tuti vétel, ha annyira istentelenül jó évjárattól/modelltől/motortól/márkától/artól függetlenül akkor mért nem jár mindenki fél milliós japánnal? Tipikus elfogult japán imádat ordit belőle is, meg a japán tulajokból is. Aztán érdekes, az Hondák közt is van tipushibás motor, rohadnak is rendesen, a mazda szinte már a gyárban elkezd rohadni, a mitsubishi meg mint márka ki is halt. Japánból ha racionálisan kéne választanom autót az elsősorban is inkább Toyota vagy Suzuki lenne. És tegyük hozzá hogy a Suzukin kivül kb mindhez ha hozzá kell nyúlni, horror áron érkezik az alkatrész. Lexus IS200, sose megy tönkre ugye? Bárdinál 6-700 ezer egy kéttömegű, egy "büdös f*s németbe" a top márkák vannak 3 kiló körül.
De tudod mit kérdező: Igen, az élet császára leszel, 60 milliós autókban ülő igazgatók köszönnek majd csókolomot a fél milliós lerúgott ronda Lanceredre, vedd csak meg, úgyis meg fogod, mert pont annyi eszed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!