Lefoglalóztunk egy autót kereskedésben,6 napot ígértek hogy elvégzik a műszakiztatást, átírást, de nem jelentkeznek, gyanakodjak valamire?
- Az átírást én kértem, mert messze lakunk.
- Nem lakhatsz olyan messze, hogy 15 nap ne legyen elég az átírásra.
- A műszaki tudom hogy fű alatt megy mindenhol, kivédhetetlen!
- Nem kivédhetetlen, ha nem a kereskedőre bízod. Persze egy korrekt vizsgabázison elmondják, ha javítani kell ezt-azt, ami költség, a kereskedő műszakija meg lehet balesesetveszélyes.
- Adnak garanciát, csak ezért vagyok nyugodt.
- Tanulmányozz különböző tanmeséket, történeteket, mit ér a kereskedők garabciája a gyakorlatban.
Kopó alkatrészekre amúgy sincs garancia, rejtett hibákra lenne kötelező, csak azt nem könnyű érvényesíteni a gyakorlatban, egyszerűbb az, ha a vásárlás előtt átnézeti a vevő az autót, és ha megfelel elviszi, nem.hagyja a kereskedőnél.
Zárójeles megjegyzés: A vállalt határidő be nem tartása esetén a foglalót vissza lehet kérni, mégpedig a dupláját :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!