Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A telefonos gombok mire jók...

A telefonos gombok mire jók az autókban (legtöbbön a kormányon van)?

Figyelt kérdés
Tudtok olyanról, aki ténylegesen használja is őket? Egy időben próbáltam keresni olyan készüléket, amik ráköthetőek az autóra, de egyetlen boltban sem tudták, hogy mit kellene adniuk. Miért van olyan érzésem, hogy azok a gombok csak dísznek vannak ott?

2018. júl. 10. 13:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A jogszabály szerint vezetés közben nem is szabadna telefonálni, szóval akkor miért építenek be ilyen vezérlőgombokat a gyártó?
2018. júl. 10. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Jogszabály szerint kézben tartott mobiltelefonnal nem szabad a telefonálás. Kihangosítóval legális.

A kormányon lévő gombok arra valók, hogy ha a forgalmi helyzet megkívánja a kétkezes kormányzást, akkor annak elengedése nélkül lehessen felvenni és bontani a telefonos kapcsolatot.

2018. júl. 10. 14:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mire valók a gombok. Nem ez volt a kérdés.
2018. júl. 10. 14:43
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

"A telefonos gombok mire jók az autókban?"

"Tudom, hogy mire valók a gombok. Nem ez volt a kérdés."

Akkor mi a kérdés????

2018. júl. 10. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

"A telefonos gombok mire jók az autókban?"

"Tudom, hogy mire valók a gombok. Nem ez volt a kérdés."

WTF

Amúgy nem tilos a telefonálás az autóban. Kézben tartott készülékkel telefonálni tilos!

2018. júl. 10. 15:07
 6/14 A kérdező kommentje:

Ha nem tudtok választ, akkor csak kötekedésre futja? Szerintem világosan kifejtettem a leírásban, hogy mire gondolok:

"Tudtok olyanról, aki ténylegesen használja is őket? Egy időben próbáltam keresni olyan készüléket, amik ráköthetőek az autóra, de egyetlen boltban sem tudták, hogy mit kellene adniuk. Miért van olyan érzésem, hogy azok a gombok csak dísznek vannak ott?"

2018. júl. 10. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Te GYPs vagy?

Amúgy az elmúlt 10 évben szinte minden autó bluetooth kapcsolattal rendelkezik, ami alap minden okostelefonban. Ergo nem csoda, hogy nem értették sehol milyen hülyeséget zagyválsz nekik össze...

De csak, hogy legyen itt minta: Nálunk az egész család használja. Nem is lenne értelme nem használni, ha már ott van.

2018. júl. 10. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem világos, hogy mit szeretnél. Ha a boltokban is így fogalmaztál, akkor nem csoda, hogy nem tudtak segíteni.

De azért megpróbálom, ha adsz némi támpontot.

"Egy időben próbáltam keresni olyan készüléket, amik ráköthetőek az autóra,"

Milyen készüléket? Telefont? Vagy dokkolót, amibe beletehető a telelefon, hogy kihangosítható és kormányról vezérelhető legyen? Netán bluetooth modult, hogy a kormányon lévő gyári gomb vezérelhesse a bluetoothon kapcsolódott telefont?

2018. júl. 10. 15:18
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

Ha van a kocsiban BT, akkor azzal tetszőleges telefont lehet párosítani (mint ahogy a kérdezőt is egy tetszőleges csődörrel...)

Nem ez volt a kérdés...csakugyan nem, hanem az, hogy gyárilag hülye a kérdező, vagy csak rájátszik.

2018. júl. 10. 15:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint itt mindenki használja a telefonos gombokat a kormányon? Furcsállom, mert sem az ismerőseim, sem a kollégium nem használják a cégnél, pedig több száz autós szállítócégnél dolgozok. A régebbi autókban nincs még bluetooth, ahol kérdeztem, hogy akkor mit lehet hozzá beszerelni, senki nem tudott rá válaszolni.
2018. júl. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!