Volt céges autót megéri venni?
Leírták előttem.
Gyakorlatilag nem, mert nem tudod garantálni a fentieket.
Persze, szervízkönyv szerint a kötelezőket megcsinálták, persze, mindig a nyugdíj előtt álló nyugodt nagypapáé volt a cégnél...
Nekem szintén Astra H van céges autónak, 140e km-el és halálán van!
1.6-os ecotec, csattog mint egy dízel, 10 liter benzint zabál, olajat is eszi rendesen, szépen össze van karcolva verve-itt ott.... stb.
én SOHA nem vennék céges autót!
Én vigyázok rá, nem taposom neki hidegen indulás után nem erőltetem a motort, de rajtam kívül más is vezeti ki tudja hogyan!?!?!
Előttem leírták, nem vigyáznak rá mert nem az övék!
Abból a szempontból, hogy végig normálisan volt szervízelve még jobb vétel is lehet, mint magánszemélytől ugyan ez.
Az előéletét meg jó lenne ismerni. Pl. az én céges autómmal biztosan jól járna aki megvenné, mert sosem hajtottam hidegen, mindig visszahűtöttem a turbót leállítás előtt, főleg sztrádán jártam vele és úgy általánosságban nem vagyok egy műszaki analfabéta. De voltak nálunk kulcsos autók is, amiket mindenféle félanalfabéta falábú kolléga vezetett - na azokat tuti nem venném meg.
Szóval egyáltalán nem biztos ám, hogy rosszabb vétel, mint egy hasonló kocsi magánszemélytől, hiszen ott sem tudhatod, hgoy mennyire cseszte szét és ott még a szervízelés is kérdéses.
"hanem azért mert a dolgozók ütik őket. Széthajtják, kínozzák, nem vigyáznak rá mert úgyis céges."
Szerintem nem feltétlenül. Nekem sose volt saját autóm de amióta kaptam céges autót ugyanúgy vigyázok rá, mintha a sajátom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!