Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 16 éves leszek nemsokára....

16 éves leszek nemsokára. Igaz a jogsit csak jövőre kezdhetem csinálni, de már kocsin gondolkozok. Szerintetek mennyi idő alatt lenne rá pénzem?

Figyelt kérdés

Nem egy méregdrága kocsira gondolok hanem például FIAT PUNTO, HYUNDAI GETZ. De bármi ami kisautó, és jó első autónak. Kb. 600-700 ezer forintot költenék rá. Ennyiért már lehet jót kapni nem igaz? És mennyi idő alatt lenne meg rá a pénz ha diákmunkát vállalok meg félreteszem amit kapok? Szerintem még a szüleim is beszállnának. (Előre is köszi a válaszokat. Negatív kommenteket NEM kérek.)

Meg szerintetek hogy tudnék spórolni?

2018. júl. 8. 18:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Most láom hogy nem találja bocsi...na mindegy amire gondoltam egy CHEVROLET MATIZ (sárga színű)
2018. júl. 9. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Bocsi láom nem nyitja meg...egy chevrolet matiz ...szerintetek?
2018. júl. 9. 12:25
 13/14 anonim válasza:
Vw polo-t ajánlok
2018. júl. 10. 13:07
 14/14 anonim válasza:

Arra azért számíts, ha 600-700 körül nézegetsz kocsit minimum 1 millának kell lenni a tárcádban. Friss jogsisként horribilis áron van a biztosítás (persze ezt ki lehet kerülni, vmelyik szülő segítségével). Eredet vizsga, átírás költsége, műszaki vizsgáztatás, stb stb. Mivel használt kocsit veszel, ilyen olyan problémák is könnyen előfordulhatnak amik szintén nem 2 fillérbe kerülnek. Ha naponta megteszel 40-50 km benzinre is simán elmegy 2000/nap. Diákmelóval ne is álmodozz kocsiról, egy nyár alatt jó esetben 200 at talán megkeresel...

A helyedben többször is átgondolnám, h megé e ennyit egy kocsi fix jövedelem nélkül. Persze, ha a szüleid farzsebből kifizetik ezt az összeget akk tárgytalan amit írtam.

2018. júl. 10. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!