Pandamanci kérdése:
Ha télen veszek új autót, téli gumikkal lesz felszerelve?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 14:47
1/10 anonim válasza:
Vigyázz! Láttam én már éjjeliőrt nappal megdögleni.
2/10 anonim válasza:
Hát attól függ a gyártó mikor küldte azt az adott kocsit az országba. Ha télen küldte, de nyáron veszed meg elképzelhető, hogy téli lesz rajta... én amikor voltam tesztelni az új fiat tipót, akkor vegyesen voltak a kocsikon az abroncsok, tehát volt olyan, amin téli és volt olyan is, amin nyári.
3/10 anonim válasza:
Mi télen vettük, gyárilag nyári gumi volt rajta.
4/10 anonim válasza:
Én november végén kaptam meg az új autómat, már kompletten téligumi szett volt rajta, a nyári zsírúj gumik alufelnire szerelve pedig a csomitartóban..
egy jobb szalon így adja.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ez röhejes, szóval már a vásárlás helyétől balesete lehet az embernek a kövi szervízig, ahol kicserélteti és nem elég, h kipenget nem kevés összeget, de még mehet gumiért is...hm...:O
2018. júl. 8. 16:01
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, ez nagyon jól hangzik, de talán túl jól is. Persze jó lenne a komplett gumi tartalékban, de az előtted szólók nem éppen ilyesmit állítottak.
2018. júl. 8. 16:02
7/10 anonim válasza:
Ő sem kapta hozzá gyárilag, hanem gondolom vett egy téli szettet a kocsi mellé és a szalonban felszerelték neki.
8/10 anonim válasza:
Szinte mindig a gyárban nyárival szerelik fel az autókat. Ez tartozik az autóhoz. Ha mégis téli van az autón, mikor átveszed, akkor az a kereskedő jóindulatán múlik. Érdemes erre rákérdezni, vagy belealkudni az árba 4 új téligumit felszereléssel együtt.
9/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, hiszen többet van fent a téli, mint a nyári vagy megközelítőleg ugyanannyit.
2018. júl. 11. 06:41
10/10 anonim válasza:
Igen, de a téli az szükségmegoldás, az autó a nyárigumival jó igazán, azzal tud jól fékezni, kanyarodni, gyorsulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!