Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennek a tipusnak sok motor...

Ennek a tipusnak sok motor alkatrésze kompatibilis?

Figyelt kérdés
Szép estét! Olyas féle embereket keresek itt, aki tudja, hogy a grande punto-nak miféle alkatrészek kellenek ahoz hogy 16 szelepes legyen! Ugye azt tudjuk, hogy minden 8 szelepes verziot át lehet alakitani 16 szelepes verziora, de ez igen nehézkes dolog mivel sok kocsinál nem csak a szelep fedelet kell cserélni (sokan azt hiszik), hanem számos alkatrészt is. Végülis ez a problémam, hogy nem tudom, hogy az én Fiat Grande punto 1.4 8 szelepes és a 16 szelepes változata közt mi a külömbség azaz, hogy vajon sok minden eltér e ennél a tipusnál? Vagy pedig érdemes lenne "átépiteni" amugy ennek az az oka, hogy szeretem ezt a kis autot nem akarom eladni és jol jönnr a plusz lovacska a Rostok-ba vezetö úton. Köszönöm.

2018. júl. 7. 20:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok cigágy! De hidd el, hogy tutti nem szaladnék el elöled!!! Nagyon meg vernélek és ezt el hiheted! Sajnálom anyadát, hogy egy ilyen bunko gyereket hozott a világra! Ráadásul még most sem kaptam választ a kérdésemre. Na jó az utolsónak igaza van!
2018. júl. 9. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondod ezt arc nélkül... csak van egy vonóval... azok szoktak ilyen nagypofájúak lenni. Messziről 😅
2018. júl. 10. 20:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Te egy buta kis elkényeztett kölök vagy! És nem nekem, hanem neked hatalmas az arcod! Nem a pofád, mert a lónak van pofája kis okos. De tényleg!? Minek c.igányozol ennyire? Ütnek, vernek mi? Kapjátok el öket egyesével, ha ennyi gondod van velük.
2018. júl. 10. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Jól van, mindegy... 😅 taknyolgasd a kis puntodat 😅
2018. júl. 11. 20:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Rá tapintottam a lényegre mi??? Most meg menekülsz...fogjatok össsze!!!! És ne itt tölsd ki a dühödet!
2018. júl. 12. 08:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Te meg a végtelen méreteket öltő ostobaságodat... feltettél egy kérdést, ketten válaszoltunk rá világos és érthető módon, te pedig arogáns módon visszapofázol... mellesleg én soha nem menekülök, kivéve ha hülye emberekkel vitatkozok. Akkor nincs értelme tovább folytatni.
2018. júl. 12. 16:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Uuu..betorzult!!! Én nyertem!!!👏😂😵
2018. júl. 12. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Jólvan szevasz 😅
2018. júl. 12. 21:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Julis! Te vagy az?
2018. júl. 13. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!