Miért nem indul a Simsonom?
Figyelt kérdés
Egyik reggel elindultam vele, működött rendesen, de miután odaértem, leállítottam és mikor újra el akartam indulni, akkor egyáltalán nem akart. Próbálgattam szivatni, gyertyát cseréltem, tologattam, rugdaltam,nem indult. Szikra volt, benzint kapott, a karbit is átnéztem, a kipufogót is, légszűrő is jó, ugyhogy nem értem.2018. júl. 7. 15:11
1/1 anonim válasza:
Szimering elkophatott. Ennek egyik tünete, hogy félmelegen, melegen de percekkel a járatás után nem, vagy nehezen indul. Hidegen könnyebben, akár első rúgásra. Nem nagy összeg, inkább macera cserélni. Meg ha kopott a főtengely, vagy a főtengely csapágy, akkor a csere gyakorivá fog válni. Inkább az 51-esek érzékenyek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!