Műszaki vizsgán nézik a távolsági fényszórót? (NEM a tompított) Egy ideje csak az egyik oldalon ég de nem szoktam használni szóval ha átmegy vele nem költök rá
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy pár hónapja rávillogtam másik autósra hogy elengedem és az szólt hogy nem ég az egyik.2018. júl. 6. 22:02
11/12 anonim válasza:
Ez akkor se kifogás... nem kell minden héten cserélni hogy ennyire megviseljr a költségvetést
12/12 anonim válasza:
Hírhedten nehéz lehuzni a stekkert, kihúzni a gumi szigetelést, kivenni az izzót, másikat vissza, gumi vissza, stekker vissza... Űrtechnika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!