B-s jogosítvánnyal lehet vezetni 7 személyes GMC Savana kisbuszt?
Nem fogod tudni megoldani, hogy máshogy papírozzák le, hacsak nincs valami belsős barátod, aki pont ezt csinálja, vagy tudsz szálakat mozgatni máshogy. Másrészt meg ezt sem ajánlom, mert ha egyszer tesznek rá mérlegre, úgy megszívod, mint a torkosborz.
Másrészt meg ha tényleg ez az álmod, akkor a C-s jogsi miért van kizárva? Nem olyan nagy kunszt, és nem is olyan vészesen drága (mint mondjuk egy C+E+PÁV+stb ami akár millió fölött is lehet végül). Én biztos a szabályos utat választanám, minthogy álmaim autóját aggódva vezessem, hogy mikor bukok le.
Én szeretem az amcsi autókat de ez WTF?
mit akarsz egy 4 tonnás 30 litert zabáló nagy döggel csinálni???? most úgy mégis? őszintén????
olyan lomha lesz mint a dög!
Bár nem tudom melyik motorral akarod venni mert van dízel is kemény 260 lóerővel ami vicc egy 4 tonnás döghöz!
Vagy van benzines 8000es is hozzá ha jól emlékszem a standard 4.8 és 6.0 liter mellé de az már inkább 40 litert eszik...
Ennek most tényleg nem értem mi értelme van? :)
Erre kíváncsi lennék miért pont ezt az autót akarnád!
A 2016-os vagy az újabb modellek nem esznek annyit.
Kombinálton elég ésszerű fogyasztásokat ki lehet hozni (5.3 V8), és egyébként is 2,4T a kocsi alapból , szóval még megpakolva sem megy 3T fölé.
Mindenképp egy tágas buszt szeretnék, amiben el lehet férni és mind felszereltségben, mind teljesítményben jó választásnak mutatkozik.
Te most a képen látható autóról beszélsz vagy a Savana 2500-ról vagy 3500ról? Mert nagyon nem mindegy!
A képen látható közel 4 tonnás, amihez hozzájön az utasok és a csomagok + üzemanyag súlya amivel hidd el rohadt lomha dög lesz :D
Cserébe legalább a gatyádat lezabálja!
Amúgy vicces, hogy egy 30 milliós autónál a pár százezer forintos C-s jogsin van fennakadva a kérdező :D
Nem is a vételáron meg a fogyasztáson és a szervizköltségeken....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!