Van valakinek lábtér világítás az autóban?
Van, de nem gyári, hanem utólagos, "saját gyártmány".
Egy-egy led-panelt szereltem be a lábtérhez.
Isten őrizz, hogy folyamatosan világítson! Nekem nem is volt ez célom. A beltér világításra kötöttem rá. Ajtónyitásra felkapcsol. Becsukásra időzítve szépen dimmelve kialszik.
Ami sötétben világít, az a visszapillantó aljába gyárilag beépített kis ledes spot lámpa. Fényviszonyok függvényében a fényszenzor kapcsolja fel. A váltó környékét világítja meg elég szolidan. (Ne stadionvilágító reflektor fényét képzeld el!) Nekem ennyi fény bővel elég, nincs tök sötét az autóban. Ja meg a kilincsek vannak gyárilag megvilágítva. De annak nem sok fényereje van, inkább csak hangulatvilágításként funkcionál.
Van, de ajtónyitáskor kapcsol csak fel. Ha becsukom, elalszik.
A beltérvilágítás és a tetőablak kapcsolója között viszont van 2 vörös led, ami állandóan világít. Egyáltalán nem zavaró, mivel eléggé be van hozzá süllyesztve, hogy a szembe ne világítson.
A váltókar környékét világítja meg, nagyon gyengen.
Szerintem nagyon hangulatos. Az összes gomb és az óracsoport is piros. Este tök jól nèz ki mellé ez a kis hangulatvilágítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!