Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valakinek lábtér világítás...

Van valakinek lábtér világítás az autóban?

Figyelt kérdés
Menet közben is világít(ha igen nem zavaró)? Egyik ismerősömnél láttam és kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2018. júl. 4. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van, de nem gyári, hanem utólagos, "saját gyártmány".

Egy-egy led-panelt szereltem be a lábtérhez.

Isten őrizz, hogy folyamatosan világítson! Nekem nem is volt ez célom. A beltér világításra kötöttem rá. Ajtónyitásra felkapcsol. Becsukásra időzítve szépen dimmelve kialszik.

Ami sötétben világít, az a visszapillantó aljába gyárilag beépített kis ledes spot lámpa. Fényviszonyok függvényében a fényszenzor kapcsolja fel. A váltó környékét világítja meg elég szolidan. (Ne stadionvilágító reflektor fényét képzeld el!) Nekem ennyi fény bővel elég, nincs tök sötét az autóban. Ja meg a kilincsek vannak gyárilag megvilágítva. De annak nem sok fényereje van, inkább csak hangulatvilágításként funkcionál.

2018. júl. 4. 19:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Van, de ajtónyitáskor kapcsol csak fel. Ha becsukom, elalszik.

A beltérvilágítás és a tetőablak kapcsolója között viszont van 2 vörös led, ami állandóan világít. Egyáltalán nem zavaró, mivel eléggé be van hozzá süllyesztve, hogy a szembe ne világítson.

A váltókar környékét világítja meg, nagyon gyengen.

Szerintem nagyon hangulatos. Az összes gomb és az óracsoport is piros. Este tök jól nèz ki mellé ez a kis hangulatvilágítás.

2018. júl. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!