Mivel érdemes védeni az autót eső, napsütés, jég, esetleg fagy ellen?
Figyelt kérdés
Egyelőre nincs garázs, de nem szeretném kitenni az autót mindenféle időjárásnak. Mi nyújtja a leghatásosabb védelmet? Ponyva, ponyvagarázs, esetleg kocsibeálló?2018. júl. 3. 22:45
1/4 anonim válasza:
Egy féltető + ponyva. Ha nincs féltető, akkor a ponyva is jobb a semminél, de jég ellen nem igazán véd. Arra legjobb ha vastag plédeket, takarókat terítesz a kocsira. Nyilván elég akkor, amikor bemondják, hogy jégeső is várható.
2/4 anonim válasza:
a jégeső ellen érdemes védeni. más ellen szinte felesleges, mert semmi baja nem lesz. Persze ha olyan vidéken élsz, hogy pl extrém a napsütés, akkor árthat a lakknak, műanyagoknak az időjárás.
3/4 anonim válasza:
A fényezésnek csak az extrém környezeti viszonyok ártanak igazán, a gond a fekete műanyag elemek (külső és belső egyaránt) és a kárpit kifakulásával van, amit a nap szív ki. Esetleg még a madársz@r ami gond lehet, ha sokáig nem mosod le. Jég ellen nem nagyon tudsz védekezni, kell a tető az autó felé. Amúgy a ponyva a legegyszerűbb és legjobb. Nekem sincs garázsom, csak egy fedett beállom, és pluszba használok én is ponyvát, igaz én leginkább a macskák ellen, akik éjjel szeretik összejárkálni az autót.
4/4 anonim válasza:
Ha ponyvát teszel rá és nincs kiszáradva teljesen akkor többet árt neki mint használ. Nagyon betud rohadni alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!