Milyen MZ-t vegyek? 1 3 /fiú
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy MZ-T de nem tudom milyen típust.2018. júl. 3. 11:42
3/11 veterán vas válasza:
Vehet!
Aztán majd nézegeti, hogy a nagyobb testvér vagy a papa hogy motorozik. :D
4/11 A kérdező kommentje:
Ahj...😂Magánterületen és földes úton használnám apám felügyelete alatt
2018. júl. 3. 12:08
5/11 anonim válasza:
Ahj,
akkor legalább apád jogsiját veszik el...
Jogosítvány nélkül ZÁRT magánterületen használhatod. Tehát a földút, szántóföld nem alkalmas bohóckodásra.
Jövőre tedd le a jogsit, aztán vegyél valami 50es kávédarálót inkább
6/11 A kérdező kommentje:
A kávédaráló nem az én műfajom...inkább Simson de az nagyon drága...egyébként apámnak nincs B jogsija😂
2018. júl. 3. 12:26
7/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy vehet... Életkora alapján úgy gondolom, hogy nem köthet adásvételit. (öröklés az más téma)
Faterodat megbüntetik ha nem a magánterületeteken rodeózol
8/11 anonim válasza:
Van fogalmad róla mennyiért adnak mostanság egy működő képes MZ-t?
9/11 anonim válasza:
Ne MZ-t vegyél, hanem egy 125-ös japán endurót, vagy krosszmotort. A többibe nem megyek bele, nem vagyok se rendőr, se az apád.
10/11 anonim válasza:
Én inkább azt nem értem miért nem apáddal beszéled ezt meg? Ő biztos jobban tudja mi a jó neked, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!