Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehetett az oka?

Mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Kigyult a bordon az auto kulcsal lampa, kis ido mulva a toltes jelzo lampa es ezzel egyszerre mintha elment volna a szervom nem tudtam forgatni a kormanyt, (keves motor olaj volt benne, a minimum alatt a nivo palcan) ep azert mentem utantoltesert. Tettem bele szervo olajat kb fel deci nem ment bele ugy tunt nem szorult utan potlasra es motor olajat is. Es lam megszunt a hiba nincs kijelzes lehet konnyen forgatni a kormanyt. Nem ertem ha nem szervo olaj miatt volt hanem a motorolaj hiany miatt miert blokalt le a kormany es gyult ki a toltes jelzo,? Ha meg szervo olaj hiba miert nem az olaj lampa gyult ki? Es mikoze barmelyiknek a toltes lampahoz?

2001 es Opel G astra es lany vagyok mielott valaki nekem esne h tudatlan.. :)

#kijelzo lampa #kormanyblokalas..
2018. júl. 3. 08:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Javitanek annyit, hogy nem le blokalt a kormany hanem nehezen tudtam forgatni..
2018. júl. 3. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
A szervóolaj alapból el volt fogyva szerintem, idősebb autónál már előfordul, hogy elszivárog. A motorolajat pedig szeretik enni a G Astrák, ez sem meglepő. De remélem a motorolajat szoktad időben cserélni.
2018. júl. 3. 10:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Most vettem az autot nem reg lecsereltettem az olajat szuroket meg mindent, amit ilyenkor kell es figyelem az olajfogyasztast is. De azt meg mindig nem ertem h miert a toltes lampa gyult ki? Amugy koszonom a valaszodat. (a felig valaszra veletlenul nyomtam ra)
2018. júl. 3. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!