Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus milyen autónak számít?

Ford Focus milyen autónak számít?

Figyelt kérdés
1.3 millió körül nézek kocsit, lehetőleg 12 évesnél fiatalabbat, találtam egy 1.8-as 125 lóerős Focust, nagyon megtetszett ez a formavilág, de nekem furcsa, hogy sokkal olcsóbbak, mint egy Toyota, kb. egy Suzukival van egy árban. Én is kicsit félek ettől.
2018. júl. 3. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jónak. 5 csillagos törésteszt, jó felszereltség (trend felszereltség ,és felfelé),kategóriájában a legjobb futómű,nagy csomagtartó és megbízható autó ,nem kevésbé mint egy Toyota.Dízel se rossz mert nagyon keveset eszik, 5 literrel el lehet járni vele csak ugye az is modern dízel és abban akadnak drágán javítható alkatrészek. Nem hiába adtak el rengeteget belőle. De talán pont ezért relatív olcsóbb, nagyon sok a céges flottás visszatekert kintről behozott előéletű köztük.Meg a Ford nem egy presztízsmárka, hanem egy átlag tömegautó. Hátránya talán annyi,hogy a beltere olcsó hatású műanyag,de formailag rendben van.
2018. júl. 3. 05:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kommersz népautó. Igénytelen, olcsó a fenntartása és a szervizelése, keveset fogyaszt. A Kelet-Európai kispolgár minden igényét kielégíti. A márka ne tévesszen meg, ahogy a Chevrolet, a Ford is teljesen mást jelent az USA-ban, mint itt nálunk.
2018. júl. 3. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó autó, sőt, kiemelkedő a futóműve, kormányzása, ezek nagyon jók rajta. Kényelmes, de elég sportos is egyben, kanyarban nem borulsz fel vele.

Miért is olcsók a Fordok? Írta az első, hogy jó felszereltségűek: éppen hogy nem, ha megnézed, a hahu-n, sőt a mobile.de-n is a Focusok 90%-a tiszta fapados, nincs bennük semmi extra. Van amelyikben még klíma sincs, és dobfékes hátul, erre azért oda kell figyelni.

Másik: belül jól néz ki, ezzel nincs baj, de az anyaghasználat az, hááát, nem mondom hogy katasztrófa, de majdnem. Olcsó kopogós műanyag mindenütt. az egész műszerfal, ajtókárpitok, minden. Mondjuk nem olyan rossz, mert könnyen takarítható, és tartós, de azért na...

Végül: a Fordok tényleg nem a világ legtartósabb autói. Apám Focusa is például most kerül a "szemétre", motorhiba miatt. Igaz az övé dízel.

2018. júl. 3. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
A hazai kommersz szentháromság, vagyis astra golf focus közül szerintem a legjobb választás. Rend őrei is jobban szerették mint az astrákat,jobb a térérzett benne, jobban fekszi az utat, a golf meg egy nagyon túlértékelt holmi,talán a fiatal smokeandsharm suhancok miatt.Nem éri meg az árát.
2018. júl. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!