Állítható sportfutómű alias Gewinde beállítása: Hogyan érdemes? Az állító csavarokat oldalanként egyforma magasságra állítani, vagy a karosszéria magasságát kell figyelembe venni?
Otthon beletákoltad? Futóművet állíttattál-e utána?
Egyébként a karosszéria legyen vízszintes, pár ezer km után mérj újra rá, és állíts utána ha kell
"Otthon beletákoltad?"
Igen.. Bele. Kezdő autószerelő vagyok, 4 éve szakmában. Ennyit meg tudok csinálni. Béreltem egy garázst emelővel és beszereltem. Futóművet is állítottam utána, sőt a szilenteket is meglazítottam, hogy tehermentesítsem. A Focus ST gyári értékeire állítottam és mindent sikerült határéréken belülre állítani, igazából csak az összetartás állítódott el. A hátulján nem is kellett állítani, mert nem ültettem rajta annyit.
Nincs még tapasztalatom ezen futóművek beállításával, érdekelt, hogy egyforma beállítás mellett normális-e, ha különbözik a karosszéria magassága a két oldalon.. de ez biztos az olcsó rugók miatt van. Köszönöm a válaszokat, most utazok vele haza Magyarországra, ha találok ott 3m ép aszfaltot (kicsi az esély), akkor ráállok és ellenőrzöm / utánállítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!