PuDInG221 kérdése:
Várható büntetés?
Figyelt kérdés
Az M0 használtam és megvoltam győződve arról hogy végig autópályán megyek , hat nem ! 127-130 al közlekedtem a szakaszon végig . Számíthatok e büntetésre ? Tavaly is ugyan így mentem és nem kaptam semmit .2018. júl. 2. 12:28
1/7 anonim válasza:
Ha ténylegesen mentél 130 felett, s traffi környékén akkor számíthatsz 30 000 forintokról szóló számlára.
Alatta nem.
2/7 anonim válasza:
Melyik szakaszon mentél?
Amúgy 100 feletti sebsségkorlátnál +20, tehát 130-tól kaphatsz közigazgatási bírágot.
Ha a helyszínen nem igazoltattak, akkor jó eséllyel megúsztad.
3/7 anonim válasza:
GPS szerint 127-130 vagy óra szerint 127-130?
4/7 anonim válasza:
Függ, hogy pontosan melyik szakaszon és melyik irányba mentél, mivel van 90 km/h-s korlátozás is.
Illetve függ, hogy valós 127-130-al mentél vagy a kijelző szerint.
Amennyiben csak 110-es szakaszon mentél valós maximum 133-al (és a trafi max +0% hibával mért), akkor nem lesz bírság.
Ha a 90-es szakaszon is 130-al mentél, akkor ott sajnos bukta, amennyiben bemértek.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat , kicsit megnyugodtam . Sebességmérő szerinti adat és lehet volt kevesebb is mint 125km/h
2018. júl. 2. 17:16
6/7 anonim válasza:
Ne nyugodj meg, melyik szakaszon mentél? :D
7/7 A kérdező kommentje:
Hat Füred fele tarton !
2018. júl. 2. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!