1/6 Beviz Elek válasza:
Minden csavarszett fejében van egy pici eltérés, emiatt a hozzá kapott fejjel kell kiszedni. Ha nincs meg az ciki, ki kell bányászni.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ehez sajnos semmi sincs...csak épp a sima 17es kerékkulcs :/ És hogy lehet kibányászni azt onnan?
2018. jún. 30. 23:55
5/6 Beviz Elek válasza:
Nem tudom hogy az Audi hogy csinálta, egy próbát megérhet.
Az én kerékőrömben minden egyes szett formájában volt egy pici különbség, emiatt csak a hozzávaló fejjel lehetett leszedni, de az eltört...
A paki megkalapálta hogy megmozduljon picit, belevert egy nagyon nagy csavarhúzót amire egy anya volt hegesztve, majd egy nagyobb villáskulccsal kitekerte. Kb 2 perc/kerék.
Ki is dobtam az összeset, bármilyen védelem, ha le akarják lopni a kerekedet akkor elviszik, csak magadat szívathatod a kerékőrrel.
6/6 anonim válasza:
...igen, a kerékőr a hülyék nyugtatója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!