Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » M8 a véleményetek erről a...

M8 a véleményetek erről a csodáról? Elsősorban a megbízhatóság érdekel. Meg a többi. Megvehetem?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jún. 29. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:

mivel benzines, jól is néz ki, vedd meg bátran ennyiért..esetleg pofátlanul még alkudhatsz is.

Azt nézd meg, hogy lógnak-e az ajtók, puffos javítás volt-e, van-e rozsdafolt..

ha nincs akkor már csaphatsz is az eladó kezébe..a háromszázat lepengeted, aláírjátok a papírokat, a tanuk is, oszt jónapot.

Hétfőn már mehetsz is átiratni.

2018. jún. 29. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Törve volt a hátulja, nézd meg a hézagokat.
2018. jún. 29. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem az a sok kulcs nem tetszik. Nem egy darab kulcsnak kellene mindent nyitnia, zárnia, indítania?
2018. jún. 29. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes vigyázni a palival. Magánszemély, de nepper. Én is voltam nála autót nézni, egy Octaviát 1-2 éve. Tutira tekert órás volt, nem kicsit. Próbakörre kb. az első sarokig engedett. Az autó motortere is tiszta korom volt, ott valami nem stimmelt. Mikor mentem el, hallottam, hogy melegen már be sem akart indulni neki.
2018. jún. 29. 21:11
 5/6 crudy ***** válasza:
Amikor a hirdetes alsoreszet vegig kipipaljak, mar az kamu. A csavo azt hiszi h az jo, de pl ujonnan van forgalombahelyezve magyarorszagon. Ez azt jelenti h az auto bar nem uj de most jott az orszagba. De akkor miert van rajta H rendszam?? Oke h egy regi seat, de ha olyan jo allapotban van akkor tobbet er 330nal, es ezt az elado is tudja, csak ott szoktak elrontani h bar a hirdetest szethazudjak de az arat nem elegge. Nagy hiba. Ha a leiras es a nevleges allapot meg az ar elut egymastol akkor ott mar valami baj van. A 198ezer km meg messze all a valosagtol. Mar csak azert is mert epp csak 200ala szoktak betekerni az orat. Edesanyam 2006os autojaban most van 196ezer. Pedig csak varoson belul hasznalja regota. Ez nem azt jelenti h lehetetlen 198ezer a seatban, csak nagyon gyanus.
2018. jún. 29. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 1992-es Misubishi Galant EVO turbo automata autóm. 175 ezer km van benne, de 10 éve a garázsomban áll.
2018. jún. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!