2-3 millióért melyik élmény autót választanád ezek közül?
Figyelt kérdés
33 éves Audi Coupe quattro, pár éves Tt coupe?2018. jún. 28. 19:32
11/20 anonim válasza:
9-es: Én is vennék E31-et, de az bőven 5 millió Ft, nem 2-3... és meredeken emelkedik már az ára.
Egyébként nagyon elvetemült projectnek egy Scirocco MKII, belefaragva egy VR6 motor. "Ha énnékem sok pénzem lesz..." :D
12/20 anonim válasza:
9-es vagyok e31 van 3 millióért is nézz szét #11
13/20 anonim válasza:
Azt az 1 db lerúgott autót, amire többet kellene költeni, mint az ára, azt nem számoltam a kínálathoz, mert nem éri meg vele foglalkozni. Aki komolyan gondolkozik e31-ben annak bőven 4 millió Ft körül kell számolni. Végigjártam ezt egy éve.
De igen, valóban van 3 millió alatt 1 db autó hirdetve.
14/20 anonim válasza:
Szokott lenni több is kétmiliós árral csak most éppen egy van:D
15/20 anonim válasza:
A kettő közül inkább a TT Coupe. De ha igazi élményautó kell akkor BM... khm khm khm... Bocs, majdenm kicsúszott 😄 Egy MX-5-tel vagy egy Toyota MR2-vel a legjobbat tudod kihozni az élményautókból. De az MR-2 szerintem jobb. Három jó ismerős elmondása szerint az egyik legjobb élményautó ár érték arányban. MX-5-tel vt dolgom, csak azt vezettem még mert lepasszolták nekem egy hétre amíg kimentek nyaralni. Én azalatt az egy hét alatt mindenhova vele mentem. Nagyon szerettem, és a külseje jobban megfog mint az MR-2-esé. Nagyon stabil felfüggesztése van, és szerintem a lóerő - fogyasztás arány is elég jó. De én nem tudnák válsztani a kettő közt, ezt döntsd el te 👊😀
17/20 anonim válasza:
Coupe quatro. De nincs azaz isten hogy 2-3 milláért normális állapotut kapsz.Max valami szétfosott rozsdakupacot ami alig gurul.
Amugy:subaru impreza wrx bugeye.
18/20 A kérdező kommentje:
Azóta már sok víz lefolyt a Dunán. Jól elinflálódott a pénzünk. Manapság sztem 5 millióból se nagyon találni.
2023. máj. 17. 02:43
19/20 anonim válasza:
És azóta is csak álmodozol, vagy vettél valamit?
20/20 A kérdező kommentje:
Igen, azóta is. Másra kellett a pénz. :)
2023. máj. 17. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!