Vettem egy Dacia Dokker 1.6-os benzinest. Sokat keresgéltem a neten, de nem találtam meg amit keresek. Lehet váltógombot cserélni rajta egyedire és hogyan? Tetszenek a króm keretek a műszerfalon és a wifi körül, olyat miért nem tudok sehol rendelni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 17:05
1/8 anonim válasza:
Mert a Dacia nem épp a tunerek kedvenc márkája. Tudod: ha nincs kereslet, nincs kínálat. Sz@r márkát választottál.
2/8 anonim válasza:
Nem ismerem, de a váltógombot csak le tudod talán szedni.
Szerintem a menetes rész is szabvány.
3/8 anonim válasza:
Azért nem tudsz mert elsősorban ezekre nincs igény aki ilyet vesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Króm keretet már láttam ilyen típusnál, de neten nem találok. Nem értem miért baj, ha szeretem a kocsit és kicsit szeretném otthonosabbá tenni?!
2018. jún. 29. 07:57
5/8 anonim válasza:
Baj nincs ezzel, csak nem nagyon van hozzá ilyen. Újonnan vetted?
6/8 veterán vas válasza:
Úgy tűnik nem érted.
Nem baj, ha otthonosabbá,akarod tenni, vagy egy kicsit föl akarod dobni.
Még azzal sincs baj, ha ezt a típust választottad.
/ha neked ez tetszik, ám legyen/
Mindössze annyi a gond, hogy tunning-műhelyek és az autó-designerek kevésbé látnak fantáziát ebben a típusban. Ezért nem gyártanak hozzá mindenféle csili-vili kiegészítő elemeket.
Így már érthetőbb?
Legyél kreatív, csinálj teljesen egyedi kiegészítőket.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat, megoldodott.
2018. okt. 3. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!