A Start-Stop rendszer letiltható?
Hogy letiltható-e azt nem tudom, de egy szál drót kihúzásával kiiktatható:
ércsük a kérdést...nem kell minden beüléskor kikapcsolni.
jól is néznénk ki, ha nem lehetne állandóra tiltani.
Amúgy töltsd le a típus gépkönyvét, abban benne van a kényelmi szolgáltatások résznél.
Természetesen nem ismerem a világ összes strat-stop rendszerrel szerelt autóját.
De amit eddig vezettem (a saját autóm is ilyen) annál volt gomb a kikapcsolásra. És igen, minden gyújtás levétel után újra manuálisan ki kell kapcsolni.
Engem személy szerint nem zavar ez a funkció, pedig nekem is csak pár hónapja van ilyen autóm. Erre tervezték, akkor tegye csak a dolgát.
"Borzasztó, mennyi felesleges szemétbe való funkciót belepakolnak a modern autókba. "
Nem hibbiból pakolják bele. Hanem az emissziós normákat csak így tudják teljesíteni.
"Nem hibbiból pakolják bele. Hanem az emissziós normákat csak így tudják teljesíteni."
Az emissziós normák teljesítését a sofőrök is tudják segíteni a vezetési stílusukkal. Aki versenyen érzi magát, állandóan magas fordulatszámon pörgeti a motort, azon egy start-stop rendszer és társai semmit se segítenek. Inkább az emberek fejébe kéne beleverni azt, hogy minél hamarabb váltsanak magasabb sebességfokozatba. Akit meg nem érdekel, úgyis kikapcsolja a számára idegesítő funkciókat és sportosan fog vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!