Milyen nagyobb belterű városi autókat ajánlatok?
Figyelt kérdés
Nagyobb darab vagyok és egy nagyobb belterű autót szeretnék venni, ami alacsony fogyasztású, de mégis úgy 4 millió körül mozog az ára.
Mit ajánlatok?
2018. jún. 27. 18:26
1/5 anonim válasza:
Bele kell ülni párba.
Azért egy Corsa/Polo/Fiesta méretű autó a többségnek csak azért kényelmetlen, mert az egoja nagyobb. (Nyilván mögé nem biztos, hogy befér egy felnőtt).
El kellene dönteni mekkora autót akar kb, milyen kategória, milyen felszereltség kell stb stb.
2/5 anonim válasza:
Fiestában én elférek elöl kényelmesen (193cm, 110kg), de hátul már csak csomagok férnek el, ember nem.
3/5 anonim válasza:
VW Golf, Fiat Bravo, Toyota Auris és társaik. Ezek nem kifejezetten városi kisautók, de azért nem is olyan óriásiak, viszont a belül elég tágasak, és használható csomagterük is van.
4/5 anonim válasza:
Nekünk Dacia Dokkerünk van, ami hatalmas beltérrel rendelkezik. Ha az első ülések hátra vannak tolva teljesen, akkor is kényelmesen elfér a mögötted lévő. Az ára 4 millió körül van, attól függ milyen felszereltséggel kéred. Fogyasztása 7 liter körül van. Remélem tudtam segíteni :)
5/5 anonim válasza:
Suzuki SX4 S-Cross. Mindent tud, amit a Dacia-k, de két kategóriával minőségibb anyagokból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!